1 april - Och inte lurad en enda gång!

Inte för att jag brukar bli särskilt lurad på andra 1 april heller för den delen... förmodligen för att jag är så tråkig.

Idag började det krångligt IGEN men den här gången handlade det om mitt Ica MasterCard... Enagic kunde inte dra några pengar. De fick upp att det vara en gräns för hur mycket de fick dra. Och jag som hade ringt och kollat det häromdagen och de sa att det inte fanns någon övre gräns bara det fanns täckning.
Det visade sig på eftermiddagen att pengarna måste finnas på mitt FAKTURAkonto - inte icakort... för, som han sa på icabanken, det är väl ingen utländsk Ica som ska dra pengarna??? Och näe, det var det ju inte.

Klockan halv tolv befann jag mig i Skäggetorp ännu en gång. Idag skulle jag träffa EvaChristine och prata lite med henne om Hälsocentret. Passade på att titta på lokalerna ännu en gång och har nog beslutat mig för den jag hade bestämt mig för från början känns bäst. Bestämmer helt när jag har fått offerten, tänkte jag.

Ringde till Kontorstjänst och bokade dag och tid med Susan som ska ha hand om min bokföring. Det blir om 14 dagar ungefär. Det blir bra det! Har ju ändrat lite inriktning sedan vi talades vid sist.

Försökte göra lite jobbgrejer men blev inte helt klar. Får ta tag i det på söndag. Har i skrivande stund 11 anmälda till Gruppstarten på tisdag. Ser verkligen fram emot den dagen och ska ta fram lite nytt material i helgen.

Efter ett besök på Lidl tog jag bussen till stationen och åkte tåget hem. Det gick ingen buss på två timmar så det blev en promenad hem som tog ganska precis 45 minuter. Hit kom jag på 15 minuter...



Och jag hann till bron på 30 minuter och passade på attt ta ett skott för att sätta i dammen. Har ingen aning om vad det är för något hehe.


Jag tog vägen genom skogen hem och jag var trött redan när jag gått uppför backen haha. Kondis går man på - inte har längre hehe


Spatserade stigen fram och fick iallafall se tre Nässelfjärilar på vägen hem och kände mig lite glad över det! De är så vackra tycker jag.

..

När jag gick vägen fram och svängde runt krönet och fick syn på huset jag bor i kände jag att jag hade lyckats med något bra. Jag hade gått hela vägen hem och jag var lycklig!!!

.

Jag gick bort till brevlådan direkt för att hämta posten och drog in soptunnan från vägen. Bosse och Börje tog emot på verandan. Jag la in väskan och gick för att plantera skottet jag tog vid bron och Börje hängde med.

.


Börje hängde också med mig en stund i trädgården och valde sen att komma in en sväng och kolla läget.

.

Så kom jag in och skulle stoppa in fötterna i mina tofflor och konstaterade att högerfoten inte var så himla snygg, inte. Men promenaden var ett bra beslut att ta så det är okej att ha ont nu...



Och det spörs om det kommer hända så mycket mer i mitt liv så jag väljer att publicera dagens blogg redan idag. Händer det något så lägger jag bara till det isåfall!

Ha en superbra påsk!

Kommentarer
Postat av: Millan

SV; jasså, du har aldrig berättat något direkt om dina förlossningar, när jag och Martina föddes.

2010-04-02 @ 14:14:02
URL: http://millaj.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0