HEMMA!

Att springa runt på stan i sommarjacka var ingen höjdare igår.
Men vad skulle jag göra?
Hade ju sovit hos Martina (äldsta dottern), hade inga andra kläder och ville ju shoppa lite.
Har en GEDIGEN To-Do-lista ska ni veta hihi

Om ett par timmar tar jag bussen och sen tåget in till Linköping igen men nu i en vinterjacka! Idag ska jag skaffa nytt pass. Det andra, provisoriska, tog de vid passkontrollen när jag kom till Sverige i går natt. Väldigt snopet. Det hade jag glömt. Vet ju att de sa det när jag åkte i il-fart till passpolisen på Arlanda i oktober...

Ja, nu befinner jag mig på landet där jag ska vara resten av min semester, nämligen hos mannen i mitt liv!
Per hade nöjet att berätta för mig att jag kom hem kanske de vintrigaste veckorna. De har varnat för mycket snö och kallt i regionen... så himla typiskt, tänkte jag.
Och nu sitter jag och tittar ut över ett vintrigt landskap och dricker 3 dl kaffe i termosmuggen medan TV-shop gör reklam för den ena fantastiska hudvårdsprodukten efter den andra. ORKA!
Ja, jag kan inte klaga. Letar inte efter något annat att titta på så... Jag skriver ju blogg, vettja!

Igår kom Milla in till stan och vi åt på China. Väldans trevligt! De har gjort om hela restaurangen så jag trodde jag hade kommit fel hehe. God mat och trevligt sällskap.




Följde sedan med henne till Hemköp för att köpa mat. Hon skulle till Jens och bo där eftersom hon ska jobba två dagar i rad... Detta kräver kanske en förklaring? Jo, för att komma till jobbet måste hon åka kl halv åtta hemifrån och hon börjar kl 10... Åker hon från Jens kan hon åka en och en halv timme senare. Klart schysstare!

Under tiden vi hade suttit på restaurangen hade det blivit JÄTTEKALLT!
Skulle ju möta Per efter att han slutat jobbet men fick meddela att jag behövde bli hämtad på annat ställe och mellanlandade på en kopp kaffe på gamla Hilton för att inte frysa i hjäl. Väldigt gott kaffe, förresten!

Vi åkte och hämtade Jonzon (doggen) som blev lite galen av glädje när jag kom hem. Försökte klappa honom som om jag bara varit borta i fem minuter men det var lite svårt erkänner jag.

Sedan bar det av till svärmor och svärfar. Svärmor satt i köket och blev friserad och Per fick snart kortare hår han också haha.

Väl hemma packade jag upp allt jag hade med mig och konstaterade att efter att ha plockat ut alla presenter återstod inte mycket. Kanske 10% haha. Så jag har nog plats med ett par chipspåsar på tilbakavägen, kära vänner i Egypten! Fick en liten beställning innan jag åkte!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0