19 februari -reflektioner av min semester hittills

Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallt! Det är det första förstås.
Det har verkligen varit kallt hela semestern hittills o Per säger att jag har valt de kallaste veckorna!
Och, ja, det stämmer nog.

Fick gå till Myrorna o köpa en vinterjacka- orange- v ilket innebär att jag ALLTiD måste vara på topp och gilla att synas, eller hur?!?!?!?!? Orka liksom.

Men jag har haft en oerhörd massa underbara möten med människor jag tycker väldigit mycket oml Jag kan inte räkna upp alla eftersom jag är rädd att glömma någon!
Jag har träffat en del, mailat en del, pratat med en del på telefon och jag måste verkligen säga att jag uppskattar er mer än någonsin! Det finns inte ett möte av något slag jag skulle vilja ha ogjort. '
Ni som VET att vi har träffats på något sätt - ni ska veta att ni betyder väldigt mycket för mig!

Alla ni andra - vi hörs säkert på FB eller NL eller MSN eller via MAILEN .ha ha  Det hade säkert varit kul att se er men det får bli en annan gång haha




Kommentarer
Postat av: Mariann L

Vad kul att träffa dig! Du ser verkligen ut att må bra! Så skönt! Har uppdaterat mig lite på din blogg. Har inte lika mycket tid numera att surfa. Dels pga att jag är på jobbet 75%, dels pga mer linedance (tävling bl a!), dels har vår farmor varit dålig och till slut lämnat oss.

Du ska ju jobba i Ryssland sen. Men jag antar att det är på sydligare breddgrader. Kollar väl in ibland för att se hur det går. Ha´det så jättebra!! Kram!

2009-02-21 @ 06:38:49
URL: http://mariannlostinline.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0