20 dec- upptäckt av taaz.com

Beslutade mig för ett halvår sedan att jag skulle sluta färga håret.
Det hände när jag upptäckte att jag hade begynnande tre silvergrå hårstrån mitt på hjässan (alla får inte gråa tinningar först tydligen.) Och inte vill man väl dölja DEM!!! Noop. De skall bäras med stolthet!

Men nu hade jag ju gått omkring med ungefär samma frisyr ganska länge och jag var lite trött på det... så någon förändring var nödvändig. Men vad skulle det bli?

För ett par år sedan besökte jag en frisör som hade ett program där man kunde prova olika frisyrer INNAN man bestämde sig. Det borde finnas på nätet tänkte jag.
Surfade runt lite grann och fann så det perfekta programmet.
Gratis, lätt att använda och superkul. Jag satt en hel dag och Per undrade vad det var som var så roligt med hemsidan... Alltså det där förstår inte han, helt klart.

Det här håret var det att utgå ifrån efter klippning med tofsmetoden häromdagen!




Iallafall. Jag fick starta med att ta ett kort där håret inte syntes. Sagt och gjort. Jag tog på mig Millas hårband och tog ett kort....



Sen var det bara att ladda upp kortet och testa frisyrer.

Man kanske skulle behålla längden o klippa en frisyr?



Eller skaffa rastaflätor?



Hm... Näe- kanske permanenta och ha rak lugg, då?




Eller... man kanske skulle klippa sig LITE kortare då?

.


Kanske ÄNNU kortare - många menar att man "ska" ha kortare hår ju äldre man blir... Motiveringen skulle vara att skinnet blir slappare i ansiktet och en frisyr med långt hår skulle göra att ansiktet liksom dras ner och man skulle se äldre ut - VEM har kommit på det???

Jamen fatta. Kolla bara här - och tro mig jag HAR provat!
.

.

Och en ANNAN väsentlig sak i sammanhanget. ALLA frisyrer i mellanlångt och kort hår kräver någon typ av stylingprodukt och kanske också en fön - men hallå, ni som känner mig vet att det har jag INTE tid med. Det kan jag inte prioritera. Det måste sköta sig självt!

Det här måste jag ta mig en ALLVARLIG funderar på, helt klart. Vill ju inte göra något överilat...





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0