nej jag har inte glomt bort MEN

Jag har varit fullt upptagen och sitter just nu med konstigt tangentbord pa hotellet dar jag bor.

Jag ska bo pa Hotel Arabia under vintersasongen. Supert. Har finns internet forbindelse (ska snacka med dem om jag kan koppla in min egen om ett par veckor...) pool och strand med solstolar, ett gym och massage. Kan det blir battre???

Har jobbat sedan jag kom hela dagarna men det har varit superkul!

I sondags nar vi kom fick jag och tva kollegor i uppdrag att lara kanna Hurghada och forbereda en Sightseeingtur med kollegor som skulle komma pa mandagen. Dagen slutade vi pa oj har glomt.. Vi gjorde detta klart under mandagformiddagen.
Pa eftermiddagen hade vi denna Sightseeingtur och avslutade dagen pa Restaurang Thai Garden.
Igar var i runt pa hotellvisning pa 7 av vara hotell och kvallen avslutades med Team middag pa Bordiehn's med kamel pa menyn. Mumma!
Och idag var vi pa ytterligare 3 hotell pa formiddagen. Pa eftermiddagen var vi pa utflykt med en bat med glasfonster sa vi kunde folja det marina livet pa ett av reven vi har har ute. Och nu ar jag har framfor datorn.

Inatt kl 02.10 blir jag och min kollega Isis som ocksa bor har pa hotellet. Vi ska med pa 2dagarsutflykt till Kario. Hur kul kanns inte det, tror ni???

Har fatt reda pa att vi rundreseledare kommer alternerna mellan Nilens 7 dagarskryssning, Cairo och Luxor bade 1 och 2 dagars. SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER!!!!

Jag ar LYCKLIG. Allt kanns perfekt!

Det far bli allt for idag. Jag aterkommer nar jag kan!

Hare bast!

Maria

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0