13 oktober - Back in Hurghada

Jag vaknade straxt efter 6 som vanligt och gick ner och åt frukost med boken "Temples of ancient egypt". Gick sen upp på rummet och läste lite till och då fick jag en Javissja-upplevelse. Jag kom på vart jag kunde ha lagt min Ica-kortläsare och usb. Till min väska jag hade köpt fick jag en dataväska (som jag inte kan använda till min dator för den är för stor) och där fanns två ytterfickor. Jag gick o checkade där och där låg dem! Så glad jag blev.

Jag satt med min dator och försökte få ordning på min CTRL-knapp som sades vara nedtryckt hela tiden men det gick inget vidare. Jag gav upp!

Igår hade jag bestämt med Linda att hon skulle få visa mig hur jag kommer till Makadi Bay där jag ska ha Träffpunkt på onsdag. På vägen dit fick jag se Mrs Ota och jag stoppade henne och frågade om det var okej att jag tog med mig min egen dator till internetrummet. Hon kunde inte svara på det men hänvisade mig till högsta chefen, Josef.
Jag klev in där och sa mitt ärende. Och han gick med mig bort, förklarade för den ansvarige för dagen om mitt ärende. Och det var inga som helst problem, bara jag betalade!
Det gör jag gärna. Att kunna sitta på hotellet och läsa mail, betala räkningar och prata på msn underlättar mitt liv. Nu slipper jag åka in till Sekalla och det sparar mycket tid.
Dessutom slipper jag köpa ett usbmodem som jag hade tänkt från början men det lär vara dyrt och trögt.
Den här lösningen är ju mycket bättre, tycker jag

Sen åkte jag in till kontoret och träffade Linda som tog mig med på tur.
Innan hade jag startat datorn och min kollega Dan, som hade Servicekontoret, fick i uppdrag att försöka lösa mitt problem (skrev om det tidigare) med CTRL-knappen.

När jag kom tillbaka såg min dator lite annorlunda ut - men nu kan jag SKRIVA igen! Nu blev det inga automatiska kortkommandon när jag skrev. Och jag var LYCKLIG en gång till denna dag!

Sen berättade han att någon hade ringt från Köpenhamns flygplats på måndagen och sökte mig. Han hade gett dem mina två telefonnummer men mitt svenska låg kvar i Hurghada när jag var i Köpenhamn och mitt mobinilnummer fungerar BARA i Egypten så jag fick inget samtal.
Men Dan trodde att man kan ha hittat min väska! Så för en timme sen sände jag ett mail tll flygplatsen och bad dem höra av sig. KAN det vara så att min väska är FUNNEN?
Åh, vad jag skulle bli glad!!! Ni förstår nog inte det riktigt. Men när man inte äger så mycket utan mer eller mindre bara det man står och går i så blir allt värt så mycket mer. Och allt jag har med till Hurghada är bara saker jag verkligen tycker om och vet att jag använder. Nu håller jag tummarna för att allt är funnet!!! Återkommer om det

Ocn nu sitter jag här och skriver detta.
Är superhungrig så jag måste nog dra iväg för att äta.
Jag kommer tillbaka en annan dag

Kommentarer
Postat av: EwaMargreth

Oj oj vad mycket det händer, jag har suttit och läst igenom dina senaste bloggar, vilken mardrömsresa till Köpenhamn

Var rädd om dig, och tänk ofta på oss härhemma/EwaMargreth

2008-10-22 @ 16:20:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0