15-19 maj

Jag skriver ju om mina dagar i Word off line. Men tiden räcker inte riktigt till. Jag har prioriterat sömn när jag kommer hem, helt enkelt.

Men det har varit en kort sagt spännande vecka här i Votsalakia.
Underbara människor har gjort den här veckan väldigt speciell!

Nu har jag några som är kvar och 93 nya. och har nya äventyr har redan uppenbarat sig (som t ex en bruten arm och lite så)

Och fick i uppdrag att hitta på en ny utflykt. Här finns inte mycket affärer och mina första gäster ville gärna åka och handla någonstans och då är det Samos som gäller. De hade ett krångligt, om än ett äventyr, som blev ganska dyrt förra veckan. OCH jag saknar att gå i affärer och se lite annat. Här är absolut ingen kommers.
Det fanns en örundtur tidigare men förra året var den inte särdeles poppis
Så på onsdag startar jag turen som min DM har döpt till
Sightseeing och Shopping i Samos - á la Maria haha

Norra sidan med massor av utflyktstips och berättelser om Samos
Stopp i Näktergalsdalen- bra för själen.
Shopping 10-14 i Samos
Lunch med mig om man vill eller på egen hand kl14
och vi far hem kl 16 på Södra sidan med ÄNNU fler tips och berättelser.
Stopp i Koumaradei, keramikens hjärta på Samos med demo av Pythagoras kopp.

Kommer garanterat bli en jämrans rolig tur. Och det är väldigt glada och roliga människor som ska följa med hittills!!! Hoppas den gör succé! Då får jag ju komma in till "storstan" (med 9000 invånare ca) iallafall en gång i veckan, vettja.

Jag återkommer med fler reflektioner över dagarna som jag får slå ihop till en blogg.

Kommentarer
Postat av: Per

Läser på din blogg då och då, ser att det inte kommer så många kommentarer så jag skriver mest så du får en....Jonzon mår bra,vi hade en kamp med kloklippning igår. Lyckades klippa några, men det är inte lätt..I Lördags tog vi en kort fisketur på Bjärsen vädret var fint tills vi var längst bort då det kom en skur och blötte ner oss Jonzon blev frusen och började skaka. När vi var nästan hemma vid bryggan kom det ett hugg, Jonzon vet vad som gäller, han blir hel ivrig och börjar gnälla samt försöker få se vad det är för fångst (en liten gädda på ca 0,5 kg)Nu ska jag gå på ett möte, vi hörs. Kramar P.J. o Jonzon...

2008-05-21 @ 14:38:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0