26 mars - Besök av vänner, LHC-Färjestad 5-1

Jonzon och jag vaknade kl halv sex och låg och drog oss en liten stund innan vi gick upp och började plocka och städa. Idag skulle jag ha med Millas grejer till Rappet.

image788

Milla vaknade också tidigt   hrmf, ja tidigt för HENNE alltså! Halv tio. Hon käkade frukost framför datorn och fick snart sällskap...

image789

Klockan tio ringde det på dörren. Mina vänner Anna och Eva blev utskällda när de kom med en termos kaffe. De skulle prova lite grejer som jag hade till försäljning. Hade lagt ut på internet att jag sålde av mina westerngrejer och tyckte att alla netlogvännerna skulle få första tjing innan de for ut på blocket.se. När de provat allt som gick att prova fikade vi.
Eva släppte inte hölstret med Colten för ett ögonblick...

image790

Anna hade knähunden i sitt knä - och han var LYCKLIG! (Fotograf: Eva Nilsson)

image791


och jag bara satt och var ful (fotograf: Eva Nilsson... vet inte om jag tycker om henne längre haha)
TUR man har humor, ni. Där sitter jag, behålös, i min solstol och drar in hakan/orna och TAR PLATS, kan man säga    asg   Vet inte VAD jag håller på med där. För inte kan detta väl vara mitt NORMALA jag??? Skrämmande!
(Observera den oranga tröjan från Hitch Hikers deltagande på High Chaparall)

image792

När Eva och Anna hade gått hem till Evas tvättstuga fortsatte jag packa grejer. Åt lunch och fick tag i brorsan som kom och hämtade lite mer grejer - och fick hjälpa mig att flytta Rappet-saker till bilen.

Åkte till Rappet och hjälpte sen Per att ta hem fågelfrö från Wärö. Det blev 2 säckar för det fanns inte mer. Hade gått åt nu när det blivit så kallt.

Jonzon fick stanna kvar hos Per som har påsklov. Och jag flyttar ju dit nu i helgen iallafall . Klart lättare att jobba UTAN en aktiv dog.

När jag blev klar i Rappet hämtade jag Martina och Henke och skjutsade dem till "Smarta hem" där de skulle välja tapeter och golv till sin nya lägenhet. Det kommer bli jättefint! Jag ska sova i deras sovrum när jag kommer tillbaka i höst, skojade jag. Det var nämligen jag som rekommenderade den tapet de valde... fniss

Ja, så skjutsade jag tillbaka dem och lämnade lite grejer IGEN. Åkte hem för att i stort sett vända och åka till jobbet.

Carro och jag skulle på Hockey. (Nancy skulle träna.) Vi åkte förbi Pizzafiket och köpte varsin kebabrulle (jättegod!!) som vi åt när vi kom till Cloetta Center.  8473 sålda biljetter var det. Det var knökafullt på ståplatsläktarna... så fullt att de kom upp till handikappläktaren.

image793

Det blev väldigt rörigt men jag tycker det funkade ganska bra iallafall. Inga slagsmål, bara en medelålders herre som nog inte hade vaknat på sin bästa sida och var irriterad för att han inte fick plats framme vid glaset.

Som brukare får du ha med dig två ledsagare varav en kan sitta bredvid och en måste sitta bakom (visste inte vi heller när vi började gå på matcherna... och tyvärr har inte alltid matchvärdarna all information de borde ha, något som märks när förvirring uppstår ang exempelvis placering).
Iallafall - Han ansåg att han hade minsann rätt att sitta bredvid och krävde att andra skulle flytta på oss så han också fick plats... Det blev nog mest besvärande för de han var med, tror jag. Och en kort stund skapade han irritation men matchen var så spännande att det snart glömdes bort.

Det blev en svettig match och jag fann mig skrikandes LHC slagord och sånger, görandes vågen och skrikandes efternamnet på den som gjorde mål (och det blev ju 5!)... och hade Färjestadsupporters bredvid mig, något mer lågmälda. (Tyckte lite synd om dem. Det var sorg i det lägret. De gjorde bara 1 mål, de.)
Men Carros och min vattenflarra tömdes iallafall! Vi blev torra i halsen haha


image794


Skjutsade hem Carro och följde med in och hälsade på Nancy.

Och så blev det hemfärd till sängen.
Imorgon fortsätter flytt-bestyren!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0