2 mars- Loppis på Cupolen!

Ja, minsann! Idag var det dags. Jag hade hyrt bord på Cupolens loppis! Det hade jag sett fram emot ett tag.
Bilen var packad och klar och jag drog mig in mot stan och Folkets Park. Klockan var 8 när jag svängde in på parkeringen och det var redan febril aktivitet.

image616..image617

Det blev ett fastligt bärande fram och tillbaka mellan bord 2 och bilen. Men det var inte bara jag som bar.
Vet inte hur många bord som var uthyrda men det var fullt i lokalen... Korten jag tog här nedan blev så suddiga. Vet inte om jag kanske var lite nervös, lr?!

image618..image619

När klockan blev tio strömmade kunderna in och det var MÅNGA bekanta ansikten ska jag berätta! Jätteroligt att träffa alla glada människor.

För att inte prata om mina URMYSIGA grannar vid borden intill mitt, Utan dem hade jag inte alls haft lika roligt. Till höger om mig stod Britta Ljungberg. Hon har tidigare haft auktionsfirma i över trettio år och kunde en MASSA. Hon var som en levande uppslagsbok. Britta hade vänligheten att vid lunchtid gå och hämta kaffe och macka även till mig! Hur snällt var inte det?

image620


Bakom Britta stod grabbarna Dan(-ne) & Dan (-frog). Sistnämde Dans axel gjorde att han tog det lugn men ägnade sig åt social verksamhet med beröm godkänt! Han visade dessutom hur en Iphone funkar. Hur kul är inte den, ni!??!?!?!?! En SÅN skulle jag kunna tänka mig att ha!


image621..image622

Danne hade med sig sin söta dotter Bella (Isabelle egentligen...) och av denne Dan fick jag ett överfallslarm så jag inte skulle behöva vara rädd när jag flyttar till Grekland *ha,ha* Här ser ni en vinögd Bella i glasögon till försäljning hos dem och en av mina skinnhattar!

image623

Till höger om dem och bakom mig hittade jag Kenni Johanson som gjorde fantastiska tittskåp med underbara detaljer och fina blomsterarrangemang. Hade det varit en vecka till påsk då hade jag köpt DIREKT! Hon och jag delade soppåse!

image624



Till höger om Kenni stod Sara Carlstedt och Magnus Gaustavsson. De gav mig tålmodigt fri lejd mellan deras bord när jag blev kaffesugen eller behövde besöka damrummet.

image625

Jag avslutar denna rundvandring med mig och Barbro. Barbro stod bakom Sara och Magnus och till vänster om mig. Barbros väninna - med det klingande namnet MonaLisa Öjesjö)  ville, istället för att vara med på bild, TA bild på oss två.

image626

Jag åkte hem NÄSTAN med lika mycket som jag kom med men några saker försvann.
Det jag har svårast att skiljas ifrån var mina Chaps, faktiskt. De hamnade hos Carina och jag bad henne ta hand om dem ordenligt.

image627


KL 15 var det slut på Loppis-dagen och jag packade in mina kartonger i bilen och åkte till Rappestad där jag såg slutet på Kommisarie Lyngley och hämtade Jonzon. Jag skyndade mig hem till min tvättid - som jag inte hade. Vet inte vad jag tänkte på när jag bokat tid sist - låset satt på den 16:e???
Det får bli tvätt imorgon bitti istället. Det får la gå... Nu ska jag vila lite. Tar lite tid det här med bloggande, ni!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0