haha ja tänk vad tiden går!

Den 21 juli har jag varit här i tre månader och det har varit intressant och spännande hela tiden!
Jag rekommenderar detta jobb starkt!
Och sedan den 6 juni har förstås nya saker uppenbarat sig för det gör det ju hela tiden!

Jag har fått uppdrag som DJ i tjänsten och det känns ju himla kul att få kredit för det jag kan och gör.
Det enda problemet är att ju att det bara är en bar som är databaserad och det är ju vad JAG är van att använda.
Den andra har redan DJ anställd och han jobbar med CD skivor och det har jag ju inga. Kan vara ett dilemma... Men de får istället komma upp med någon annan bra-ig idé som jag kan göra där. Jag är öppen för förslag!

Annika kom den 13 juli och stannar till den 27e. Hon ligger på stranden och jag jobbar haha
Nävars, hon sitter nog mest och tjatar med mina bekanta här i Votsalakia, faktiskt. Jag tror att hon har det väldigt bra utan mig haha. Och det är tur hon är självgående. JAG har ju inte ledigt!
Men hon har varit med på mina två utflykter (Båtutflykten och Sightseeing med Shopping) och på min lediga dag drog jag med henne till Turkiet för att göra affärer. Det blev en gungig överfart. Många blev illamående. Själv kämpade jag genom att sitta blick stilla på min stol och titta ut över vattnet.

Igår fick jag reda på att jag ska obsa utflykten till Patmos på fredag. Det ser jag tveksamt fram emot eftersom det är 3 timmar båt istället för 1,5 timme... Och den överfarten är än gungigare eftersom vi åker på öppet hav hela tiden.
Men det kan ju vara bra att ha gjort den, förstås. Lättare att berätta om en utflykt som man har varit på, absolut. Och utflykten är att se ur ett historiskt perspektiv eftersom den fokuserar på Johannes som skrev Uppenbarelseboken, den som finns i bibeln. Han skrev den just där.

Kattungarna som jag har berättat om tidigare kommer varje dag, morgon och kväll. En pojke är särskilt människovänlig och har blivit både Annikas och min favorit, tror jag. De är numera bara tre. Den fjärde är tydligen försvunnen (de körs bort av mamman nu).

Det blev ingen KeyStaff tjänst till vintersäsongen (det var bara 68 tjänster lediga) men jag står som reserv om någon tackar Nej. Jag blev besviken i fem minuter, förstås. Men så tänkte jag en gång till.
Det finns ju, utan tvekan, ANDRA utmaningar för mig!
För jag söker ju självklart som RundReseLedare (RRL) och som ReseLedare (RL) och det har jag ju inte jobbat som någon gång! hihi Och får jag inte jobb som DET... Ja, då hittar jag ju på något annat någon annanstans bara.

Men som jag har sagt tidigare.
Det spelar ingen roll vad jag gör bara jag får SOL och VÄRME. Och jag är övertygad om att det blir som det ska haha.




Kommentarer
Postat av: Janne C

Du verkar ha det alldeles för bra. Hoppas det ordnar sig med arbete i vinter. Hörde att ISS sökte lokalvårdare på vår klinik om det kniper?



// JC

2008-07-24 @ 09:33:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0