3 juli Ledig dag i...

Ja, behöver jag säga vart???
Hade tänkt åka till Turkiet men jag skippade den idén efter att ha fått reda på att de inte gick någon transfer till Samos Town längre. Jag skulle bli tvungen att ta mig till Karlovassi för egen maskin, d v s taxi för 40 euro tur och retur. Då kom snålvargen in... Det tyckte jag blev lite FÖR mycket för detta nöje.

Så jag låg vid stranden med avbrott för lunch på Kleopatra nästan utan solskyddsfaktor. Snorklade lite (utan simfötter) och insåg att det inte är självklart att cyklopen sitter ordenligt. Tänk om man är långt under vattnet och vatten kommer in – och du får inte skynda dig upp... Vad gör man då???

Jag gjorde lite scenarion där en stund... men det har jag kommit över nu. Jag får väl se till att köpa ett cyklop som sitter som ett smäck, helt enkelt.


Denna dag ändrade jag faktiskt färg så det märktes av omgivningen. Första gången DET hände iallafall. Så nu förstår ni, nu är jag faktiskt varken beige eller orange längre. Nu är jag BRUN- och LYCKLIG!

Jag gick hem och duschade av mig saltet och gick tillbaka ner till byn men det hände inget särskilt kul så jag gick hem ganska snart (kl 22 cirka).

 Den här dagen var en rolig dag på mer sätt. Annika, en av mina bästa väninnor  från Göteborg bestämde sig för att komma ner och bli hos mig i 14 dagar från den 13 juli! Det ska bli SÅÅÅ roligt! Jag riktigt längtar dit. För ibland, när jag blir sittande själv så är det inte ALLTID roligt. Det skulle vara kul med sällskap som faktiskt känner mig! Och det får jag snart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0