Äldsta dottern förlovad

Dagarna mellan jul och nyårsafton förflöt framåt och jobbade i mellandagarna. Jonzon var hos Per som hade lov och Milla softade hemma.

Men hemma hos Martina och Henke var det planeringstid för på Nyårsnatten skulle de förlova sig. Dagen till ära skulle Henke (!) som sällan eller aldrig lagar mat, stå vid spisen och ordna en god middag. Han hade bett mig att följa med och handla och det ställde jag så klart upp på!

Och fredag den 28 december hade jag ledig dag och vi kunde åka iväg på shoppning på eftermiddagen. Sagt och gjort!

 

image89

 

Vi tog min FINA bil till Skäggetorp och tog rulltrappan upp till Willys där vi började botanisera i diskarna. En liten ändring företogs i menyn då fläskfilén var slut så det fick bli fläskytterfilé och det var ju bara ?ytter? som blev skillnaden, bestämde vi. Vagnen fylldes straxt med allehanda varor för nyåret men också med vardagsgrejer.

 image90

Efter sisådär en halvtimme var vi TYP klara ? iallafall på Willys.

Det skulle ju naturligtVIS vara bubblor till midnatten. Och numera ligger systemet på TORNBY! Vem har bestämt det??? Det VAR ju så bra när det låg i Skäggetorps Centrum...

Aja, vi åkte till Tornby (och parkerade utanför Coop ? och det var ju bra för vi hade missat att köpa cig och snus som ju skulle gå upp i pris efter nyår.) och Henke fick ta ut lite extra pengar...

image92

 

image91

Inne på systemet var det väldigt lugnt. Jag trodde det skulle vara jättemycket folk men det verkade som om de flesta hade gjort sitt klart redan. Så förutseende! Under den vi gick där och valde bland flaskorna kom Henke på att de kanske skulle ha ett par öl till kvällen också och blev TVUNGEN att ringa regeringen lite snabbt, som gav bifall.

 

 

 

Kvällen avslutades med tre kassar med mat och en blå påse med dryck. Och vad jag förstår gjorde han succé på nyårsafton både med mat, personlighet och ring ? för det BLEV en förlovning på natten och så här fint hade han dukat.

 image93

 

Och en stolt Henke med nytillskottet Junior sitter och spelar Poker och vinner över Martina?! Näe, det var ju fel finger *hö, hö, hö* Det är RING-fingret han visar, ju.  GRATTIS till er båda!

 image94

 
Avslutar denna blogg med deras kort på sina andra två kattor, Alfons (längst in) och Bäbis som älskar att ligga i kattburen.


image95


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0