7 december advent o ledig dag

Ja, jag sitter vid arabiskt tangentbord vilket gor att det kanske blir lite svarlast...

Igar skickade jag in min ansokan for sommaren.
Soker KeyStaff, enbart som Destination Manager men pa 4 olika platser och lander. Det var svart att valja eftersom alla kom pa delad forsta plats haha Men till slut hade jag en rangordning och skickade in det till Huvudkontoret.
Nu aer det bara att vanta och se vad det blir men det blir som det ska, helt sakert.

Idag har jag haft ledig dag. Den tillbringade jag med jobb, dessvarre. Satt framfor datorn lite grann, Gjorde en mindmap infor ett projekt jag har och satte sedan pa ARN men somnade ifran den.
Inte for att den var trakig utan for att jag var trott. Egentligen ar den valdigt intressant eftersom den haller samman med Egyptisk historia... nu blir ni nog forvanade?!

Jo, den handlar om braken mellan kristna och muslimer. Det kriget har varit har ocksa. Innan 642 f Kr var kristendom statsreligion men efter det blev islam statsreligion. Nu var det kanske inga valdsamma brak har nere men lite oense var man nog...

Ja, jag somnade alltsa och missade lunchen. Det blev ett paket sota jordgubbar som jag hade i kylen istallet. Det var inte dumt det heller. Men nu aer jag hungrig och ska ga och ata lite grann. Har ledigt imorgon ocksa och da blir det solstol!
Vi ses!

Maria


Kommentarer
Postat av: Pella

Hej!

Vill bara önska en god jul o ett gott nytt år, ifall vi inte hörs på annat sätt innan helgerna! Patrik, brorsan o alla andra hälsar så myckaet!



Kramar från sverige o pella!

2008-12-20 @ 22:08:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0