22-23 december- Cabernet Sauvignon? Nääää

Workshop i försäljning på mitt hotell på förmiddagen och hotellservice i Makady Bay på eftermiddagen. Käkade frukost på rummet, knäcke med mjukost, té och körsbärstomater och som avslutning jordgubbar.

 Vad det gäller jordgubbar är säsongen här fram till mars så man kan käka hur mycket gubbs som helst. Har ofta en halvliter i kylskåpet... Och körsbärstomater köper jag ett kilo för ca 9 pund så det blir väldans många av den sorten – solmogna!

Avundsjuk nu lr?

På lunchrasten satt jag med datorn på Café del Mare och kunde blogga och göra lite annan nytta. Hade ju julklapp till Per kvar och ordnade med den saken.  Det är konstigt att han alltid ska vara värst att hitta på åt...

Sista jag var i Luxor fann jag ju spritbutiken och där hade jag köpt en flaska vin som jag hoppades skulle smaka något... och det gjorde det... åt Vino Tinto. Haha Inte var det en Cabernet iallafall. Jo, från Egypten!

Jag hade ju laddat med nya jordgubbar och choklad och höll ändå modet uppe så länge att jag ringde Daniella och frågade om hon ville hänga med till Papas. Och vi sammanstrålade på en öl innan det stängde plötsligt och vi gick till Shade som också stängde. Där fanns Jenny från Café del Mar och jag hängde med henne till Ministry of Sound där vi träffade lite annat folk från annat bolag. Där blev jag kvar tills jag åkte hem på morgonkvisten.

Vet inte om jag hade så kul egentligen men det var kul att göra något annat än att sitta hemma.

 

Dagen efter tillbringade jag i sängen framför Filmkanalen där jag käkade kycklingsoppa och nudlar. Jämrans gott, ni! Det var den lediga dagen det...

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0