7 augusti - Haman i Turkiet och jobb i Egypten

Ja, det blev en fantastisk dag.

Hittade det äldsta Haman som fanns i Kusadasi (i:et ska inte ha en prick över och utalas ungefär som "ö") inne bakom Grand Bazar.

.

Beställde haman (skrubb, tvålmassage och oljemassage) och när det var klart blev jag invirad och fick Elma Chai (äpple te) i väntan på min oljemassage. Så det här är INTE jag som gått i kloster hahaNär jag var klar gick jag ut och ner mot bazarkvarteren igen.Och gick till en restaurang som jag alltid går förbi annars och beställde lunch och praktiserade lite turkiska.
Usch vad man glömmer språk fort som man inte pratar... Men jag fick min grönsallad, kyckling schintzel och Efes Dark och var lycklig!Efter lunchen hittade jag en tatuerare. Gick in och tittade på lite bilder och bestämde att jag skulle komma tillbaka i början av september. DÅ förstår ni, DÅ ringde telefonen. Det var Philip som hade fått mail från Sverige att Apollo ville erbjuda mig jobb som Rundreseledare i Egypten med placering Hurghada. Ville jag det????

Men hallå... vad tror ni att jag svarade???? hahaha

SJÄLVKLART!!!!!!!!!!

På hemresan ringde telefonen igen och jag fick veta att jag lämnar Votsalakia den 7e september.
Anledningen är att jag ska mellanlanda en vecka i Sverige för att den 15e åka till Hurghada.

Det blev ju lite panik förstås. För Milla skulle ju komma den 31 augusti och stanna i 2 veckor. Nu går ju det i stöpet. Och jag som har beställt hotellrum innan utresan utan avbokningskydd. Var ju så säker på att vara kvar är iallafall till den 14e.

Men men nu får vi se om det går att flytta till den 24 istället så hon fortfarande kan vara 14 dagar som vi sagt.

Och jag har ju ett par fridagar att ta ut. Passar perfekt! Hoppas kunna ta ut dem innan jag drar - annars bränner de inne och det vill jag inte.

Nu blir det att plugga Egypten och deras mytologi. Så himla spännande det ska bli!!!!

Det lite trista i det hela är att jag inte får vara med och stänga den här destinationen... Men DET kommer jag nog över snart

moahahahahah


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0