9 april - Jonzon blir sjuk

Jobbade dag och lämnade Jonzon på dagis.

PÅ väg till Bibblan blev det en svart banan till Mellis... iallafall var SKALET svar. Men den var okej inuti...

image856

Pluggade Samosutflykter vid ett bord i vårt fina Bibliotek innan jag begav mig till Martina som skulle gå bredvid idag.

image857


Vi åkte till Citygross för att handla. Jag gillar Citygross. Det är en kul butik att gå i för den har nästan allt man behöver och till vettiga priser. Och så har de ibland lite roliga grejer... som den här dammvanten som liknade en färgad mopp... Men det var något mystiskt med sorteringen. För vi hittade en brun skinnhandske hängades.
Kanske någon som tyckte Dammhandsken var snyggare???

image858


Och så har det kommit en ny grej som iallafall JAG inte har sett men hört talas om. Istället för att använda ny gladpack finns det som små hättor att trä över skålar o dylikt. Men det inte bara bra till sånt. Nancy och jag fann på ytterligare områden...

image859

Mina barns spontana reaktion när de fick se mig var; Du ser precis ut som en mat tant, ju!    något som jag självklart tar som en komplimang då jag och köket inte brukar vara kompatibla i mitt vardagsliv.

På kvällen blev Jonzon sjuk. Den hunden är ju som en barnunge - måste smaka på allt. Han hade väl fått i sig något mindre lämpligt med kräkningar som följd... Så kvällen bestod utav arbetsuppgifter som hängde ihop med detta... Ja, ni förstår säkert.









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0