8 april - Ett kadaver i trädet

Jonzon hörde spöken på natten och låg och moffade på mina ben titta som tätt på natten. Det blev ingen bra sömn. Men som tur var hade jag ledigt idag också.

Idag hade vi veckohandling på schemat och sen ett besök på Hunddagis. Per skulle lämna kontrakt och schema.

Men först fick jag privilegiet att hålla i stegen när Per satte upp två nya fågelholkar.

image843

Då pekade han ut i buskarna och berättade att Jonzon hade kommit och burit på ett sorkkadaver. Något djur hade varit på det först och det känns ju ändå lite bra. Men för att inte att någon annan skulle få tag i det hade Per tagit kryckan och slängt upp det i buskarna...

image844

... men det flög skatorna iväg med senare på dagen.

Vi handlade på Maxi till både oss och Martina. Lämnade varor hos henne innan vi åkte till dagis.
Där lämnade Per Jonzons schema medan jag satt med en fantastiskt trevlig Chihuaha. Det var nog den trevligaste lilla hund jag träffat. Diva hette hon. Men hon var inte lätt att fotografera haha Hon var lite som Jonzon, en aktiv varelse.

image845









Vi hämtade Milla på hemvägen och lagade hamburgare till lunch. Provade Maxis egna och de var jättegoda. Mycket bättre än de frysta plattorna som finns att köpa.

Somnade ifrån boken Grekland Ö-luffa som faktiskt är bra. Står mycket bra grejer om Samos där upplever jag.

Tog en träningspromenad med Jonzon. Hade tänkt fortsätta med tidningsbärandet men hittade inte hans tidning. (Det visade sig att den hade Per slängt i pappersinsamlingen.) Det fick bli lite "upp på stenen" och Fot träning istället och det gick lika bra.

Milla kom med bredbandet så jag fick skriva det här och tog Jonzon ut på en promenad till. Han kopplade sedan av framför brasan som Per tände... Och snart slutade den här dagen också!

image855









Kommentarer
Postat av: Julia

Oj vad mycket du skriver! Är lite dålig på att kommentera, men jag är härinne och läser ett par gånger i veckan. Verkar så spännande med flytten, är riktigt avundsjuk!
Vart hittade du de där blå skorna du ville ha men som inte fanns i rätt storlek? Bor ju i gbg, och om vi har samma butik här kunde jag ju kolla efter dem åt dig om du ville.
Däremot klickade jag inte för förstoring om kadavret, jag är klarar inte av döda djur. (När fiskar dör i vårt akvarium slänger jag en filt över det tills maken kommer hem och tar hand om det).
Ha en fortsatt trevlig vecka!

2008-04-10 @ 12:54:01
URL: http://chocolatefrog.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0