6 april - Första grillningen 2008

Gick upp 8.01 idag. Jonzon hade då hunnit hoppa jämfota på mig tidigare men jag vägrade låta mig påverkas. När jag valde att gå upp låg han stilla bredvid mig och jag hittade Per utanför, räfsandes med kryckan in ena handen och räfsan i den andra. Envis man, det där!

 

Satte på en tvättmaskin och marinerade köttet jag skulle ha på grillen idag. Hade bestämt mig för att grilla idag eftersom det inget blev igår eftersom jag jobbade. Och Per ville inte grilla om han inte var ledig dagen efter... och Milla och jag räknade snabbt ut att han måste ha någon alkoholhaltig dryck till sin grillade köttbit haha.

 

Sen färgade jag håret mörkbrunt igen för att fylla på färgen jag har nu. Trivs väldigt bra i den färgen kanske för att den inte ligger så långt ifrån min naturliga hårfärg. (Notera massagekudden från "gammeltiden på ryggstödet hehe)


image838

 

Kollade mailen men hade inte fått svar från min DM om hur slaviskt man måste följa färgkoden på skorna. Har jätteproblem att hitta helblå eller helvita sportskor, alltså.

MEN jag hade fått brev ifrån en god vän, Heidi. Jag blev väldigt glad över det och svarade direkt. Sen fick Milla tillbaka bredbandet (för hon skulle vara med på en fisketävling på WOW. Hon fick ihop 30 fiskar och vann en fiskehatt, som var bra att ha sa hon.)

 

Letade fram min lilla gjutjärnsgrill, fyllde den med kol, sprutade på tändvätska och tände på. Den tog sig bra.

 

image839

 

Stekte champinjonerna innan jag hällde i wokgrönsakerna och fyllde på grädde medan jag kokade spaghetti. Jonzon sprang med mig ut och in och kollade så jag skötte grillen bra.

 

 

image840

 

 

När köttet var färdiggrillat hämtade jag in det och bjöd Milla och Per till bordet

 

image841

 

Jag fick godkänt för alla var glada när det åt.

Efter maten gjorde jag inte särskilt mycket. Skrev det här och vilade lite


 


 

 


Kommentarer
Postat av: Sweet 16´s blogg

söt hund, Ha en riktigt bra start på veckan :D!

2008-04-07 @ 11:47:41
URL: http://performance.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0