4 april - Gyros är gott!

Efter att ha lämnat Jonzon på dagis var det dags för jobb. Idag började jag tidigt (8.40) och det blev en äventyrlig morgon.

Jag hade, dagen innan, köpt mjölk till Carro. Jag tänkt åka hem till den till Carro innan träningen men blev LITE sen till dagis eftersom jag skjutsade Milla. De skulle åka 20 över, hade de sagt dagen innan.Klockan var 18 över när jag mezzade från dagis att jag skulle komma med mjölken. Tänkte parkera bilen och samåka med dem ner för att spara på miljön och på mina parkeringspengar.

 

Men jag fick ett mezz om att de redan hade hunnit åka Det hade åkt tidigare så jag skulle slippa vänta på dem haha... och där stod jag på deras parkering.

Bara att gilla läget och ta sig till stan och leta parkeringsplats. Klockan 8.40 hittade jag parkeringsplats på Druvan, la i pengar och spatserade (mjölken fick bli kvar i bilen) till Aktiva rehab.

Idag hade Carro träning och träning blev det.

Samtidigt som 5 CP-skadade personer hade Konduktiv träning på nedre plan hade någon schemalagt en grupp som tränade... TRUMMOR. Strålande planering, måste jag säga.

För till saken här att CP medför spasticitet bla a vid hårda ljud/ljus. Carros träning var 9-12 och Trumträningen mellan 9.30 och 11.30 cirka och under deras träningspass tog Nancy och jag hand om ca 50 låsningar. Jag bad den som höll i träning kolla upp om det skulle vara så där varje fredag. Vi får se hur det är nästa gång. Den här träningsdagen blev, som jag tycker, onödigt krävande och gav inte den träning som Carro behöver.

Personligen är jag lite upprörd och besviken över hur man som uthyrningsansvarig kan låta dylika pass kolidera! Då vet man inte mycket om CP och/eller känner sina deltagare (Carro går på träning 4 ggr per år på samma ställe, förstår ni).

 

Trots att Carro var trött ville hon så gärna hitta en vårjacka idag. Det hade hon bestämt sig för redan igår. Så vi åkte till IKANO. Vi tog en Gyros innan vi gick över til Stadium ? och där blev det affärer, må ni tro. Carro hittade en Pumajacka, Nancy hittade en Everestjacka OCH Adidas träningsbyxor, allt till jättebra priser. Vi gillar Stadium! MEN hallå, när Nancy sa att nedanstående träningsbyxor är moderna då blev jag beklämd. Ursäkta men hur fula ÄR det här? Som ni förstår fick hon INTE köpa dem. Hennes var MYCKET snyggare och utan muddar!!!

 

image832

 

Vi gick sen över till IKANO igen och gick lite i affärer. Nancy hittade en JÄTTESNYGG Tenniströja i marinblått som vi mer eller mindre tvingade henne att köpa - i rätt storlek haha. Klockan blev plötsligt så himla mycket att vi stannade och fikade på plats. Vi tog varsin latte och delade på en gigantisk chokladmuffins och skiljdes snart åt på parkeringen. Och mjölken följde nu med Carro hem.

 

Åkte sen hem till Rappet och gjorde inte särskilt mycket mer den dagen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0