17 april- bokföring och lunch med ännu fler vänner

Gick upp vid halv sex. Kände att jag hade bokföringen hängande över mig. Dessvärre blev det inte så mycket bokföring förrän kl halv tio... Men det blev inte så mycket med kontrollen. Mycket roligare att blogga men jag satt med en orosklump i magen. Jag måste verkligen göra den klar. Tänkte godkänna och skicka in den på söndag innan jag åker.

image904


Idag skulle jag gå ut med f d arbetskamrater. Vi ses ibland på en lunch och det är jättekul att träffa dem alla. Ibland kan jag känna att jag längtar tillbaka för jag trivdes med dem och jobbet så himla bra... Men det går över ganska fort. Jag har ju annat att se fram emot!
Det blev en jättetrevlig lunch med Kerstin, Tarja och Eva. Och jag åt EN svart oliv - ingen hit... tyvärr. Får träna i Grekland haha

image889

Efter lunchen åkte jag till M&S. Jag kom där med en massa förhållningsorder hur jag ville ha det och Parisa kom med lite förslag och en halvtimme senare kom jag ut med hår till axlarna. Hon hade gjort ett BRA jobb.
Hon klippte en frisyr som en Egyptier skulle vara stolt för. Jag kan nämligen droppa i några siliondroppar och använda plattång så får jag en sån där rak frisyr    haha    blir nog inte aktuellt.

Hämtade Milla på skolan...

image890

...och medan jag väntade tog jag kort på mig själv i min nya frisyr...

image891

... och Milla kom och tog kort på sin gamla frisyr.

image892



Sen bar det av till City. Vi hade lite ärenden. Jag skulle leta vidare efter BLÅ skosnören. Hade på mig skorna för att få rätt nyans. Men det resulterade i att jag gick till Husqvarna och köpte band och gjorde egna snören matchande marinblått. Funkade hur bra som helst

image893


Milla skulle ha skor till examen så det var hennes projekt. Vi gick i typ alla skoaffärer utan lycka. Och jag provade pumps utan lycka. Nu ger jag verkligen UPP!

Plötsligt blev jag akut hungrig och nästan SPRANG fram till korvmojen på Trädgårdstorget (vi var på väg till Din Sko). Millan upptäckte att jag hade en massa hår bakom glasögonen från klippningen.

image896..image903

Ner på Din sko blev jag ledsen. Det första jag får syn på är ett par ESPRITskor, marinblå för en hundring mindre än de Lacoste jag köpte. Har inte riktigt hämtat mig än när jag tänker på det...

image897

På DNA på Tanneforsgatan servade Karolin Milla med skor och det blev ett par. Ni får se dem efter den examensdagen!

Och där på DNA hittade jag ett undermedel "Effekt" ett slags tvättmedel som gjorde mina skor vita igen!. På kort tid hade nämligen kanterna med vitt gummi blivit jättesolkiga och jag var lätt förtvivlad. Här tog man bara en skumgummibid, tog NÅGRA droppar av medlet så försvann ALLA fläckar framför mina ögon.
Jag tog en tub DIREKT. Rekommenderas!

image894


Det blev lite väntan utanför provrum även denna dag.

image905

PÅ HM köpte jag en topp - för TREDJE gången! Jag har redan förbrukat två bruna... BÅda gångerna hade jag lagat mat i den... ingen bra idé när man steker i olja kan jag berätta. Tog den sista i min storlek och nu ligger den nerpackad!

image895

MIlla hittade ett coolt linne.

SÅ kom jag ju på att jag skulle fylla på mina färgpatroner. VI gick genom S:t Larsparken. I parken står en åsna och jag bad Milla ta kort mig när jag satt på den. Hon vägrade. Hon vill heller inte sätta sig på åsnan själv. Det blev ett kort på åsnan ensam och Milla ensam. Jaja det går ju det med. Men inte är det lika roligt?!

image898..image899

PÅ Refillbutiken som ligger i Åhlénshuset bakom parken lämnade jag mina patroner som skulle bli klara på 20 minuter.

image900

Under tiden gick vi till Gilbys. Milla hittade ett par schyssta jeans och jag fann en Betty Boop-väska som jag fick ta kort på. Min pappa gillade BettyBoop och den gick som tecknad serie när jag var en yngre människa.

image901


VI gick straxt tillbaka till Refillbutiken. Och nu har jag tre välfyllda färgpatroner och betalade endast 50:-/st!
Perfekt! Stället rekommenderas varmt!   Trevligt bemötande, Snabb service och Bra priser!

image902

Efter stan hade vi bestämt med Mamma som sticker till Paris imorgon. Det blev fika med hemmagjorde Blåbärsmuffins och längd från Ingeborgs bageri!

image908

Och så fick jag en present eller egentligen två.
- Jag tänkte att du skulle få den här av mig, sa hon. Den fick jag av MIN mamma, alltså din mormor, när jag började på Handelsgymnasiet i Norrköping. Och nu tänkte jag att du ska få den nu när du ska ut i vida världen.
Och så fick jag den här söta figurinen.

image906


- Och det här räcker till en fika när du kommer ner.
och så fick jag det här.

image907

Det blir en lyxig fika, ni!!!

Vi sa Hej då till varann och Milla och jag vände hemåt. VI tog vägen över Vallarondellen som denna dag döpts om till Getostrondellen. Tidigare på dagen hade det dessutom stått en get I rondellen. Men den var borttagen...

image909

Och så var denna dag till ända!




Kommentarer
Postat av: LillDotter

haha de hade inte stått EN get, utan det hade stått "GET" istället för "RYD" xD

2008-04-20 @ 22:10:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0