15 april - Kan ni fatta... BODYN är tillbaka?!?!?!?

Detta uppdagades denna dag när Milla och jag shoppade på Ikano.

Men dagen började med en Shoppingtur med Per.
Först till Biltema...

image877

... sen till Maxi, två turer som skulle företas för sista gången på ett halvår. Och summan på det jag köpte blev exakt 300:-. Ovanligt med så jämn siffra.

image878

Millan och jag hade bestämt att vi skulle åka till Ikano för att titta på en studentklänning och lite annat. Det blev en hel del provande och för mig väntande. image879

Och ibland följde jag med in och provade brallor som jag kom på att jag nog skulle ha ett par nya iallafall... De jag hade på mig kände jag att jag liksom hade vuxit ifrån... Gillar inte "bagigt" så mycket längre. Nu ville jag ha lite mer städad modell. Och det hittade jag. Ett par grågröna och då blev jag glad (men jättelånga. Det blir nål och tråd som gäller...). Milla kände sig också nöjd för hon bestämde sig också för vad hon ville ha. Men jag kan inte berätta vad det blev eftersom jag inte vet om det är hemligt än så länge...

..image884

Vi tog en matpaus (vi var på Ikano i fem timmar!).
Jag berättade att vi inte äter så mycket och att vi måste kasta maten om vi var tvugna att köpa en vuxentallrik. Båda blev glatt överraskade över bifallet att få välja barnportioner.Och vi till och med lämnade lite från DEN portionen.

image880..image881

Och efter maten letade jag sandaler... Valet för på Eccosandalen som står som nummer två från höger räknat. JÄTTESKÖN! Känns nästan inte att man har den på sig. REKOMMENDERAS!

image882


Det blev mycket funderande och diskuterande hit och dit... Och PLÖTSLIGT fick jag syn på den.. BODYN - ett minne från förr i världen.

image883

Tänk, jag ser så mycket 80-tal i modet som är nu.
OCH 70-tal! Men DET är ett mode som jag gillar, måste jag erkänna. Kanske för att jag var tonåring då och längtar tillbaka till den tiden? haha ja, vad vet jag.

Innan vi åkte hem tankade jag en sista gång på Hydromacken. Hej då macken!

image885






Kommentarer
Postat av: LillDotter

Det var inget långt inlägg :O

2008-04-15 @ 22:09:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0