12 april - Reseväskeplanering på allvar

Ja, nu var det ju bara att starta planering på allvar. Det är 8 dagar tills jag åker...

Per och Jonzon åkte till sommarstugan på förmiddagen.

Själv ägnade jag mig åt att revidera min packning så det skulle bli lättare.
Plockade ur allt ur väskan, testade toppar och valde bort ett par stycken. Tog bort min militärulltröja men bestämde mig för att ändå ha med den. Kan vara skönt... Får la ha den på mig.
Plockade iordning CD-spelaren. Jag tar nog med den iallafall. Kan ju köpa datorhögtalare som funkar även till den... och den drivs på nät och batterier. Hade tänkt nöja mig med telefonen som jag också har högtalare och minneskort på 2GB till men... Näe, en CD är nog trevligt att ha iallafall. Den hamnar iallafall i resväskan

Till handbagaget plockade jag också iordning webcam och hörlurar med mic till datorn. Sen har jag inte bestämt mig om jag verkligen ska ha med den externa hårddisken. Jag tror faktiskt inte att jag gör det. Milla får ta den istället. Får ta med mig 8 kg som handbagage så jag klarar mig bra. Jag kan t o m ha med dataväskan!

Lagade kassler/lövbiff"gryta" med pasta som avbrott och hade den att bjuda på när pojkarna kom hem.

Sen satt jag vid datorn (ja, utan internet) och påbörjade på Projekt Samos. Jag bestämde mig häromdagen för att ta reda på så mycket jag bara kunde om de platser som våra utflykter går till OCH passerar. Dessutom ville jag veta vad som fanns MER att se på denna fantastiska ö.
Idag började jag sammanställa...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0