10 april - En rolig dag, typ som vanligt


Skjutsade in Milla till skolan medan Jonzon var lite hängig på väg till dagis. Men båda kom dit de skulle.

Själv hämtade jag Martina och vi åkte till Carros träning. På vägen dit hittade jag den här skylten som jag tyckte var lite kul. (Kanske inte lika kul för hotellet som faktiskt är ett litet trevligt hotell som ligger i ett mysigt hus inne på en gård i centrala Linköping.)

image860


Ett svettigt pass på 3 timmar väntade - för Carro alltså haha Vi skojade och skrattade som vanligt med varann. Åkte sedan hem och fixade middag som blev Lasagnette. Vi marinerade även kyckling så det var febril aktivitet i köket.

Hämtade Jonzon som var som vanligt efter jobbet - pigg. Inget fel på honom, inte.
Skjutsade sedan hem Martina efter jobbet. Det var Line dance på Bjärby idag så jag hade bestämt mig för att åka dit och säga typ hej och hejdå!

image863


Och det gjorde jag.
Kicken servade bakom bardisken och jag tog en kopp kaffe.

image861

Han och Bitten hade köpt en Tjurskalle som prydde väggen ovanför entrén. Cool!

image862

Foten gjorde att jag inte kunde dansa.
Meeeeeeeeeeeeeen så kom ju Mustang Sally och jag var bara TVUNGEN! Det fick jag lida för och åkte hem efter en timme för att INTE dansa något. Det är svårt som dansare att låta bli att dansa när man hör musik. Så är det haha

Men det var en väldigt skojig dag och det var roligt att träffa alla bekanta ansikten som jag inte hade sett sedan december. Så jag var på bra humör när jag kom hem.

Gick in på mailen och fick veta att jag kommer jobba i Votsalakia. Blev jämrans glad. Hade hoppats på den byn och hade redan tagit den till mitt hjärta haha.

Fixade iordning ett par mackor och läste därefter min snigelpost... som inte var LIKA rolig. Ibland blir man obehagligt överraskad...

Och snart var dagen slut!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0