18 december!

Några dagar har förflutit sedan jag skrev sist men nedanstående har hänt sedan dess. Det är nästan så jag själv inte hinner med i svängarna *hehehe*

I tisdags blev det den vanliga rutinen på morgonen och jag passade då på att dokumentera Sjusovar-Jonzon där han ligger i loftsängen och kollar när jag springer och fixar frukosten.

image38

Jag lämnade Jonzon på dagis (http://www.hund-dagis.se) så han kunde vara med kompisarna.

Jag passade på vägen att svänga in till Dukaten där jag sa upp garaget. Jag trodde det var tre månaders uppsägningstid men hade lyckligtvis bara EN månad. Perfekt. Jag sparar 500:- i månaden både februari och mars. Välkomna pengar till andra räkningar... Suvve!

Jag åkte därefter till Carro för att jobba. Jag mellanlandade på Ekholmens centrum där de hade slagit upp en "julbutik" där de bland annat sålde mjukishundben med pip för 10 kronor styck!. Jag köpte 5 stycken - de är ju en förbrukningspryl. Jag återkommer om det längre ner...

image42

Carro var hängig idag och låg och kollade den tecknade filmen "Happy feet" när jag kom (- och hur söt var inte den, du?! ) Vi har nog åkt på Förkylningsviruset både hon och jag - men så länge man inte har feber är det ju ingen större fara! Ingen av oss brukar åka på sjukdomar trots att omgivningen går och omkring och åker på det ena efter det andra - men vi klarade oss inte denna gången. *Suck* Typisk. Men en förkylning hindrar inte gott humör! Hos Carro är det mycket skratt ändå!

Iallafall.
Arbetsdagen kom till ända och efter att ha hämtat Jonzon på dagis så bestämde jag mig för att se om man hade tid att vaccinera mig på Läkarhuset  som ligger mitt i sta'n. När jag kom in blev jag lite chockade. Det var väl typ 20 pers där inne som hade samma ärende! Ska ALLA åka utomlands nu eller? Jag fick fylla i ett vaccinationsunderlag och diskuterade sedan frågan om VILKA sprutor jag skulle ha. Vi kom fram till att långtidsverkande vaccin mot Hepatit A var en jämrans bra idé, ett beslut som gjorde mig 400:- fattigare!

image39
Bibi Hoffsten hade sprutan i högsta hugg och jag gjorde mig beredd - men samtidigt som jag gjorde mig beredd var det redan klart - märkte alltså INGENTING och blev nästan lite besviken *fniss*

























Nöjd över att ha tagit mig i kragen och faktiskt vaccinerat mig (brukar inte vaccinera mig när jag reser...) gick jag hem och gav Jonzon hans nyinköpta mjukisben. Och som vanligt tog det väl typ en timme innan luddet och pipsaken var utplockad och kvar blev ett tygskal *ha, ha* och Jonzon la sig och tog en gnagstund på benet istället. (förstår inte varför vi ger honom mjukisleksaker egentligen *ler* men han har ju så roligt!)

image40


Framför TV:n blev det ostbollar och en iskall Grants som Anti-förkylnings-kur innan sänggåendet. Förhoppningen var ju att vara frisk dagen därpå... så blev icke fallet. Hostan dröjer sig envist kvar och idag är det den 22:e.

image41

Kommentarer
Postat av: Julia

God Jul och God Gröt! Hoppas hostan blir kvar här när du lyfter vingarna mot varmare breddgrader!

2007-12-23 @ 23:59:08
URL: http://chocolatefrog.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0