28 september - 1 oktober Fram till rundresan i Marocko

28 september

Utbildningens dag 2 avverkades men inga foton togs. Så kan det vara ibland. ju. Den här veckan skulle det vara utbildningen ända till onsdag, därefter skulle det vara skarpt läge. Kul!
 
 
29 september

Det var en disig morgon och den här dagen upplevde jag att höstens färger lyste extra starkt... eller så har jag bara missat det tidigare :)

 
 
30 september

Igår började jag packa för Marockoturen. Och idag hade jag med mig min gamla manual till jobbet, som skulle uppdateras med uppgifter som blivit inaktuella sedan 2010. Skrev ner i mina småblock som kunde följa med på resan.



Efter jobbet åkte jag in till stan, käkade på Max, fixade fransk manikyr på Lily´s och åkte sedan hem till Per och Jonzon för att sova över.




1 oktober

Bussen från Mantorps gård passade bra till expressbussen vidare mot Mjärdevi. Där startade vi arbetsdagen med inringning av det nya skillet och skålade i cider minsann. Det är stort det här :)


Den här dagen var det uppehåll till skillnad från sist jag gick ner till bussen på morgonen.


Henrik, Anna-Lena och Linda var med när vi ringde in (mina chefer allihop på olika sätt).


Och Therese kom ner och hade den äran att ringa i klockan.


På kvällen uppenbarade sig en underbar himmel. Det var som om den brann. Så himla tjusigt, alltså!

Torsdag var sista arbetsdagen denna veckan. På fredag hade jag tagit ledigt eftersom jag skulle upp till Arlanda och bo över natt. Det här kom att bli ännu en stor dag. Jag fann en lägenhet jag ville ha!

Men det hör till saken att jag prioriterat om. Det skrev jag ju om i ett tidigare inlägg. Du förstår, jag väljer bort att bara tänka på ekonomin och bo så billigt som möjligt. Ja, alltså, jag vill ju bo billigt - men nu vill jag även bo bekvämt. Och den här kvällen hittade jag en etta på drygt 40 kvadrat i Charlottenborg, med kök, sovalkov och inglasad balkong för straxt under 2900 kronor. En tusenlapp mer än vad jag ger idag, det stämmer. Men nog får jag mycket för den tusenlappen. Känns riktigt, riktigt lyxigt. Så den gjorde jag en intresseanmälan för innan jag gick och la mig. Nu är det bara att vänta och se om jag är en av de tre som får erbjudandet. Kanske jag till och med kommer stå som nummer 1?

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0