16-17 oktober - Up and away

16 oktober
Då var det dags att åka till Arlanda för att fortsätta vidare mot Jordanien igen. Så himla trevligt! Ska bli roligt med återseenden.



Lämnade Mantorp straxt efter tolv för att ta pendeln och därefter regionaltåget till Arlanda flygplats. Det blev, som vanligt en Max hamburgare innan jag fortsatte till Ibis för övernattning.



17 oktober
Efter incheckning och säkerhetskontroll passerade jag Taxfree, för vad behöver jag därifrån? Inte mycket alls. Sminket kan jag ibland köpa billigare på Kicks! Och alkohol får man inte köpa när man lämnar Sverige. Det har systemet bestämt, fick jag höra härom månaden.



Däremot fastnade jag i Pocketbutiken. Jag bestämde mig för att läsa någons memoarer. Lite för att inspireras till mina egna som aldrig blir färdigskrivna. Jag hade lite svårt att bestämma mig så jag bad att få sätta mig på en elefantpall och meditera över mitt val. Det blev höjdhopparen Patrik Sjöbergs "Det du inte ser" - en bok som visade sig vara ett suveränt val. Jag sträcktläste boken! Det var länge sedan jag gjorde det med något annat än en ren faktabok!


Och hur ullig och gullig är inte den här ugglan som också råkade hamna i handbagaget?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0