30 jan - Säng, säng säng...

Började morgonen med att konstatera att jag kom ihåg en dröm som handlade om ett gigantiskt sovrum med en lika gigantisk dubbelsäng som var min...  där jag var mycket irriterad eftersom det hela tiden dök upp nya sängar som skulle ha plats för främmande människor. Det var en uppblåsbara madrasser och ett par metertjocka skumgummimadrasser och alla sängarna var grönsvarta.
Vad kan detta betyda tror ni? Någon som vill tolka? Nej visst, nej. Man kan ju bara tolka sina drömma själv ju.
För om jag skulle be dig tolka efter att ha drömt om ormar och kackerlackor... hur skulle du tolka det? Kanske inte helt positivt va? Ormar lär enligt lexikon betyda otur och insekter irritation...
Men nu gillar jag ju både ormar och kackerlackor (har ju Kackerlackan Don som inneboende till exempel) så jag skulle tolka det som att jag isåfall har tur och får nya husdjur haha.

Men hallå - tillbaka till sängarna! Skulle det kunna vara så... att (eh)... Jag har ju en dubbelsäng med grönt överkast och jag kanske önskar mig större rum och större säng?
Eller betyder det att jag behöver sova mer? Mindre?
Kanske innebär drömmen att jag håller på att växa mentalt som människa (grönt står ju för växande)? Eller växa bokstavligen och är på väg att gå upp i vikt?
Föreslår drömmen möjligtvis att jag behöver träffa fler människor? Färre?
Suck! Näeru. Det betyder nog bara jag jobbade lite för mycket igår och fick därför en dröm med en massa sängar på natten som en påminnelse att jag behöver vila JÄTTEmycket! haha What eeeeever!

Efter drömfunderandet betalade jag räkningar och det var ju som vanligt supertrist. Därefter begav jag mig på första delen av min hotellturné. Mitt förmiddagspass resulterade i möten med många nyfikna och intresserade gäster.

Mellanlandade hemma för proteintillagning (kalkon- och nötköttgrytor) till matlådor för denna vecka. Och så hamnade en Taroudantklementin i magen också förstås.


Snart var det dags för Hotellturné, fas två, inne i stan där jag först nästan fastnade på Anezi med underbara gäster som egentligen inte ville något mer än prata! Likadant blev det på Odyssée Park där jag hade en välkomstkommitté när jag kom haha

Efter att jag var klar med min hotellrunda gick jag till Servicekontoret för att fixa utflyktslistor och program för både Taroudant och Marrakech.

Var hemma ganska precis halv åtta. Fixade lite ris och kycklinggryta medan jag blev nostalgisk på FB och delade med mig av andras bilder på mig själv i olika sammanhang. Man skulle nog kunna säga att jag gjorde en liten trevlig ego-tripp som avrundning på dagen! Hm. Undrar om jag kommer drömma om gigantiska fotoalbum och en massa fotografier i natt nu då? haha

Antal steg: 8864

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0