24 december- Julafton

 Ja, det blev GANSKA likt en vanligt dag. Förmiddagen var det Träffpunkt och hotellservice med Carina i Makadi Bay och vi var la tillbaka i Hurghada vid 13-tiden.

Då stod alla beredda på att gå och äta på Bordiehn’s men det blev inget för mig.

Jag åker ju på Nilen imorgon så trots att det stod JULAFTON på mitt schema hade jag förberedelser Nilen... det hade man nog glömt bort i hastigheten. Men det var obligatoriskt att fira jul så jag fick vänta med det. Efter en hamburgare på McDonalds gick jag bort och tog en julglass...

Som inte var hälften så god som Bosses. Då längtade jag hem efter Boooooosses Glaaaaass!

 

 


Efter detta besök skulle vi till Wiking som var julpyntad. Här skulle vi fira mer jul och blev

bjudna på varmt vin...

.

...och här hade vi julklappsutdelning. Vi hade alla fått i uppdrag att köpa till en kollega och jag fick privilegiet att köpa till rundreseledaren Nina från Norge – som fick en stor fluffig frottéhandduk. Kanske inte så fantasifullt som en del andra men jag ville han något användbart och en handduk kändes som ett bra val, liksom. Men hon får sin senare eftersom hon befann sig på Nilen denna dag. Men hon ringde och önskade God Jul lite senare på kvällen!

Själv hade jag önskat mig nudlar och soppor från MalinW och det fick jag med nedanstående rim.

 .

Vi fick också julklapp från vår Agent Spring Tours. Vi fick en röd almanacka för 2009, ett litet post-it block, en mugg och kakor.

Från en samarbetspartner fick vi varsin liten julgran.

Och från Apollo hade vi ju redan fått julglass och skulle få julmiddag senare på kvällen men fick också en Hurghada-karta.

 

Jag valde att hoppa över julmiddagen med svensk julmat och åkte hem till ekonomin, d v s avräkningen till Carro som ska lämnas in kl 9. Jag hade tvätt i badkaret som jag sköljde och hängde ut på balkongen. Tittade i lönekuvertet för den här månaden och gladde mig åt att mina 14 dagar på Nilen genererat dryga 7.800 kronor som går in på kontot den 30 december. Bästa lönen här hittills!

Så nu sitter jag här vid datorn och skriver iklädd min fleeceoverall och raggarsockor på och har pratat med mamma precis. Väldigt dålig linje men vi hörde varann trots att det ekade och var fördröjning men det var kul att höra ifrån dem där hemma!

TV:n går med filmen ”The librarian” som sällskap, julgranen står bredvid och aromalampan med Heliotrop får rummet att dofta gott. Körsbärstomaterna ser lockande ut i min kartong på nattduksbordet och det blir kanske en knäckemacka med mjukost och dem som tilltugg lite senare.

Jag ska snart stänga av datorn och gå och lägga mig.

Jag struntar i att packa i kvällen. Det gör jag på juldagsmorgonen. Något kul måste man ju spara!!! haha

 

God fortsättning på julen alla!

 

Maria


Kommentarer
Postat av: Millan

Roligt med massa uppdateringar! :)

2008-12-25 @ 18:52:51
URL: http://ignominous.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0