8 februari - Promenad i Georgetown

Så landade vi då i Georgetown och fick möjlighet att gå på egen hand hela eftermiddagen. Det enda som stod på schemat var kvällen på middag på 360. Alla i gruppen ville följa med, vilket kändes jätteroligt!



Men först hamnade jag på en kinesisk fest där jag fick delta till förmån för en insamling. Väldigt speciellt.



På hemvägen från China Town passade jag på att hoppa in i en saributik i India Town...



Och att ta en Street Art promenad.



Kl 19 kom två minibussar och körde hela gruppen till Bayview hotel i Georgetown där vi skulle äta på den roterande restaurangen ThreeSixty sista kvällen. Himla trevligt gäng!
 


Och efter middagen blev det en kvällspromenad också



Och efter 360 tog några av oss en kvällspromenad innan det var dags för horisontalläge. Förstår om du blir förvånad, men ibland KAN jag faktiskt vara ute efter kl 22.



Passade på att kika in på vår frukostmatsal. Förra året fick var och en beställa sin egna, mycket enkla kontinentalfrukost. I år hade de ordnat att vi fick en lite buffé istället.



Redan i månadsskiftet januari/februari började världen ändra sig. Det var fingenting som egentligen påverkade oss där nere i Malaysia. Däremot var det mycket prat om smittspridning i Kina och eftersom vi precis hade avslutat firandet av Kinesiska nyåret med många resenärer till och från Malaysia kom det så klart några blänkare på nyheterna. Men världen snurrade allt snabbare och ännu en gång blev snart mitt bloggande lidande. Det beyder att det mest kommer bli bilder och sammanfattningar ett tag nu.

(Sverige fick det första bekräftade sjukfallet i Covid-19 den 31 januari. 
(S
mittspridningen på svensk mark bekräftades dock för första gången 6 mars och det första dödsfallet ägde rum 11 mars.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0