5 februari - Shopping med förhinder

Varje dag under Langkawivistelsen hade jag hotellservice i receptionen kl 09:30 och 17:30, så om man ville träffa mig så fanns där möjlighet om man inte ville ringa.

Några strandpromenader och spontana poolbesök blev det också. Och även om vi kanske inte var ihop så mycket på dagarna så hade vi en tendens att samlas när det var dags att äta middag på La Villa som även ordnade två middagar på stranden åt oss. Himla trevligt!


Stranden är cirka 2 km lång


Lite foton från hotellområdet

Tre av kvällarna följde jag med gäster till Island Batik, klädbutiken med billiga kläder. Det blev en del byxor, klänningar, blusar och barnkläder hem till Sverige därifrån. Det finns även en hel del taxfreebutiker om man går en bit till på samma gata. Där tror jag att en del var inne och handlade också. Priserna är bra och man kan skicka det man köpt i sändbagaget. Mellanlandningen på hemresan blir lättare både bildligt och bokstavligt. Problemet är nog bara att man på inrikesflygen bara har rätt att ha med 20 kilo att jämföra med internationella flyget som medger 10 kilo ytterligare...

Och i vårt närmaste supermarket hittar man förutom snacks och dryck, även ett altare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0