3-5 januari Förberedelser

Vardagarna före avresa brukar alltid vara hektiska, speciellt när man ska vara borta länge. 

Vattna, dammsuga, slänga sopor, instruera husvakten, lägga in räkningar samt trippelkolla att pass - valuta - biljetter - mediciner - passagerarlistor - faktaunderlag för guidningar och föreläsningar - alla teknikprylar (och de är måååånga) - matsäck- våtservetter - vattenflaska - kudde -sovmask låg organiserat i handbagaget.

Kl 07.58 skulle buss 19 gå till resecentrum varifrån Swebus 830 körde mot Arlanda en halvtimme senare

Halv sex gick jag upp och även om tiden sprang iväg, kom jag i god tid till busshållplatsen med en tämligen lätt resväska - men desto tyngre handbagage. 
Teknik väger! Kameror, dator, powerbank, guidehögtalare, headsets, mobil och alla därtill hörande kablar och kontakter, kräver både utrymme och kilon...

Men nu är jag på väg! Det är ganska precis fem år sedan jag hade rundresa i Malaysia sist, så jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka.

Utsikt över Kuala Lumpur från 360 Atmosphere

Vad som händer när jag är vid ekvatorn får vi se. För även om jag alltid har en plan brukar saker dyka upp lite spontant i mitt liv.

Nu först ska jag ta mig till Arlanda. Därifrån går planet till Istanbul, och där ska jag byta till flyget mot Kuala Lumpur. Beräknad ankomst är kl 16.50 imorgon, lokal tid. 
(Tidsskillnaden är +7h)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0