7 februari Solstol i regn

Idag satsade jag på att få lite sol på kroppen, så efter frukosten gick jag ner till stranden. Med mig hade jag min egen handduk eftersom poolhandduksservicen inte börjar förrän kl 9, och min bok. Idag kunde jag sträckläsa den ända till slutet. Han skriver väldigt underhålladen, GW Persson. Tror jag ska försöka prioritera att läsa några fler böcker av honom.
 
 
Liksom de andra dagarna är luftfuktigheten runt 90 % så man behöver varken duscha eller bada för att bli blöt. Det pärlar sig ändå på kroppen.
 
 
En stund in på förmiddagen kom de grå molnen och den dagliga regnskuren. Men jag var så klart förberedd med min regnponcho.
 
 
Men så kom solen fram igen och med den, Trollsländorna som gärna mellanlandade på en.
 
 
Min lunch tog jag också i solstolen. Det blev lokal vegetarisk rätt som jag köpte av fröken Nova som hade ett strand-shak intill där jag låg.
 
 
När klockan var två på eftermiddagen hade jag tröttnat på att sitta och läsa under parasollet. Jag packade ihop, gick och duschade och beställde en GrabCab för att åka till Tiara, en basar inomhus (typ) för den som inte gillar utemarknader. Men när jag satte mig i bilen föreslog min chaufför, Jef, att jag skulle åka till ett annat ställe. En butik för återförsäljare. Samma saker fast billigare plus väldigt snyggt och ordnat. 
Jag blev övertygad att det kunde vara en bra idé - och visst var det fint och ordnat alltid och man kunde handla med kort. Här köpte jag faktiskt en jättefin sarong - för män. Men varför skulle bara de få bära det här vackra tyget, tänkte jag.
 
 
Jef hade vänligheten att vänta utanför butiken och ta mig tillbaka till hotellet när jag var klar - för samma summa som jag skulle ha betalat om jag hade beställt ny bil. Det här gjorde att jag bokade honom för en utflykt till en av de icke-aktiva vulkanerna under morgondagen. Jag ville ge ön ytterligare en chans att visa sig från sin intressant och vackra sida. Och hur den dagen blev berättar jag i nästa inlägg ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0