30 januari - HS och lokal nattmarknad

Ja, nu började det närma sig slutet för vår vistelse på Penang. Gästerna skulle åka hem den 1 februari. Tänk, vad tiden går snabbt i slutet. Alla planer man kanske hade i början, hinns inte med konstigt nog. 
\n
 
\n
Mitt schema var sig ganska likt. Under morgonens HS tog jag emot betalningen för morgondagens spännande eskapader - Thaipusam. Att vara där detta oerhört speciella event utspelas och inte åka dit, är väldigt synd tycker jag. Speciellt som festivalen inte finns överallt utanför södra Indien, där jag själv såg den första gången. Men jag ska inte berätta om det där nu, det blir i nästa inlägg.
\n
 
\n
Min lunch hade jag tänkt skulle vara på Bulgariska restaurangen, men jag ångrade mig på vägen dit. Man kan säga att hostan hindrade mig. Istället blev det lite snacks från 7/Eleven. Trist, jag vet. Men jag hade inte lust att sitta på en restaurang och hosta hysteriskt. 
\n
 
\n
\n
\n
\n

Idag fick jag två fina handduksfigurer. En hund och en blomsterkorg. Med dessa var det slutstädat för min del. Vi skulle lämna hotellet om två dagar så nu skulle jag börja lägga fram det som skulle vara handbagage, det som skulle i resväskan för resorna till Bali, Siem Reap och nästa rundresa i Malaysia, samt det jag skulle lämna kvar på hotellet. 

\n
\n
\n


Jag hann blogga lite på kvällen eftersom ingen ville haka på till den lokala nattmarknaden som bara är på tisdagar. Och då insåg jag att jag inte hade någon gatuvy på hotellet. Det borde jag ju ha, tänkte jag. Så varsågod, detta inlägg avslutas med ett foto på hotellet som vi bor på under 14 dagar, sett från gatan.
 
\n
 
\n
\n
\n
\n


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0