26 september - Hål i brallan

Efter frukosten mailade jag agenten i Italien och spatserade sedan med resväskan ner till flygplatsen där jag checkade in väskan till Neapel. Gör alltid så. Checkar in dagen före alltså. Funkar när man åker reguljärt och nu skulle vi åka med Lufthansa.


Packning för 8 dagar - 10 kg.  Mycket svensk luft följer med ner i den väskan, du!

Bagaget for iväg på bandet och jag själv for in till Göteborg med Flygbussen. Från Centralstationen vandrade jag över Götaälvbron bort på Rolfs Flyg & Buss, mitt första inbokade besök för dagen.


Göta älv-bron var mycket längre än jag trodde. Men det var en fin promenad bort till kontoret.

Fick lite uppdateringar inför morgondagens italienresa, guideflagga och busskyltar av Peter och sa hej till Emanuel och kontorspersonalen. Därefter vandrade jag tillbaka över bron med riktning mot nästa möte.


Skolskeppet Barken Viking ligger i Göta älv  (Du kan läsa mer om det på http://www.alltidgot.com/barkenviking/)
Vandrade över Drottningtorgsbron, en gångbro över Stora Hamnkanalen.


Var dessutom inne och vände i Trädgårdsföreningen. Men när jag kikade på min GPS, som jag hade som guide, skulle det ha blivit en sådan omväg så jag skippade promenaden där.


Istället blev det ett stopp i Gamla Ullevi (för en Max hamburgare).


Och efter Gamla Ullevi och hamburgaren passerade jag Nya Ullevi.

Vidare bort mot Spårvagnsgaraget och då var jag nära kontor nummer två.

På Escape Travel hälsade jag på Susanne innan jag hade möte med Jon och Sara. Ny uppdatering, denna gång inför Venedigturen med avresa den 11 oktober. Vi bestämde att jag åker upp till stockholmskontoret och hämtar lite grejer där. Passar ju bra eftersom jag ändå åker upp dagen före, ju!

Molnen hopade sig och det började dugga. Men optimistiskt bestämde jag mig ändå för att gå bort mot centralstationen. Då händer det! "Ritsch", säger det och jag känner plötsligt hur en del av höger lår liksom väller ut genom ett decimeter-långt hål i byxorna! Vilket tur att jag var kvar i Sverige när det hände - och att jag hade gott om tid att köpa ett par nya Stella-byxor. Upp till Nordstan för ekipering och kassering av de trasiga innan stegen styrde mot Centralstationen.


Den slår inte Borås station men den här Centralstationen är också fin.

Men det som är finast är ändå det de har gjort inuti! Det är iallafall den mysigaste station jag varit på någonsin!

Kvällen bestod av en grekisk sallad på rummet, samtal till Katarina (kollega som just nu är i Monte Sant Angelo), utskick av grupp-SMS till alla mina gäster - och så bloggskrivande.

Men nu måste jag gå och lägga mig. Klockan 04.30 planerar jag nämligen att vara redo att äta frukost imorgon bitti. Och nästa gång jag bloggar, då är jag i Puglia (Apulien på svenska). Vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0