9 mars - Smartare ögon

Började dagen med tvättid men hade ovanligt lite idag så jag kunde köra halva maskiner som tog kortare tid. Det innebar att jag var klar långt innan jag skulle sätta mig på pendeltåget in till Linköping.

Halv maskin tar 33 minuter istället för 49.

Vid halv tolv åkte jag in till Linköping för synundersökning på Smart eyes, som jag valt som optiker dom senaste fem åren eller så. Dom har roliga bågar och väldigt bra köpvillkor som passar min plånbok. Har nog varit på hos alla optiker i stan och gjort min egen gallupundersökning och kommit fram till att ingen kan slå deras erbjudande och priser!
 

Kunde inte låta bli att fortsätta inreda lägenheten, något som visade sig bortkastat när jag ringde Stångåstaden på eftermiddagen. Nummer Ett hade nämligen tackat Ja... Då är det säkert meningen att jag ska ha något bättre, tänker jag.
 
Så var det det är med ögonen då. Min närsynthet hade blivit bättre men mitt brytningsfel hade blivit något sämre. Så jag ut i butiken med min Facebookrabatt på 500 spänn och letade bågar och hittade ett par som matchade håret och passade på mitt lilla fejs. Allt i allt får jag nu snygga stålbågar med progressiva, kontrasthöjande fotokromatiska inside freeformglas, antireflex-, repskydds-, nano- och antistatisk behandlade för 3495 spänn! Vilken annan optiker slår det? Känns helt okej även om den utgiften gärna hade kunnat låta vänta på sig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0