29 mars - Uttråkad

Wö! Första natten utan att jag vaknade av hosta. Vaknade enbart en gång på senkvällen på grund av ont. Men efter en halv morfintablett sov jag - och försov mig. Halv åtta vaknade jag (eller halv sju gamla tiden för i natt gick vi över till sommartid). Min bedövade skinka behagade dock inte vakna idag heller. Tredje dagen idag. Jag stretchade och hittade en punkt vid bäckenbenet som smärtade och jag gissar att det är där nerven är i kläm. Stretchade lite extra i hopp om att det skulle släppa men tji fick jag. Jag låg varvat med stod men kunde faktiskt sitta en del (!). Regnet utanför mitt fönster motiverade mig dock inte alls att gå ut och promenera idag så det blev en hel innedag. En riktig tråkdag.
 
Jag funderade en del över morgondagens jobbuppdrag 07-16. Jag borde nog ringa Bemanningen och berätta om ryggskottet och så får dom bestämma om jag får komma och jobba med lite anpassade arbetsuppgifter. För jag vågar ju inte utsätta ryggen för vridningar och tunga lyft den närmaste veckan. Risken är rätt stor att det blir värre i ryggen då har man låtit mig förstå.
 
Men något måste jag ju hitta på idag kände jag, och det har varit lite dålig avrinning i handfatet dom senaste veckorna. I något halvliggande ställning och en liten blå tablett kunde jag rensa avloppet. Kände mig riktigt nöjd efteråt!

Kommentarer
Postat av: Milla - mellan tummen och pekfingret

På tal om avlopp, det var inte rättmonterat här i handfatet sen xD haha det luktade apa ifrån handfatet efter ett tag varför jag bad fastighetsskötaren om hjälp. Hans konstaterande var "Den satt fel. Jag trodde inte att det gick att göra fel på det här" hahahah

Svar: Underbart, ju! Bra att vattnet rann ner bra ändå. Härligt att göra ett fel som inte går att göra, helt klart ;) Nästan en bravad!
Maria

2015-04-07 @ 21:05:46
URL: http://millamellan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0