17 februari - Effektiviserande

Förmiddag med tvätt. Lite som vanligt. Sedan hade jag skrivjobb för idag hade jag inte blivit bokad för något jobb i Mjölby. 
 

Hade inte mycket tvätt idag men det var tillräckligt för att jag skulle välja att låta tvättkorgen stå kvar till nästkommande dag. Det var ju inget som var akut att få ordning på.
 
På förmiddagen mailade jag och avsade mig Kroatienkryssningarna. Det är så det måste bli. Mamma brukar säga, man kan inte leva på att bara ha roligt och det har ju känts o-roligt när inga utlandsuppdrag kommit i vinter. Men då får man lösa problemet och det har jag gjort.
Och jag påstår envist att man VISST kan leva på att ha roligt. För jag tror det är då man gör bästa jobbet och jobbet är bäst för dig. Det finns alldeles för många som inte vill gå till sina jobb och jag tänker inte vara en av dom. För så klart, jag väljer bara jobb som jag känner för, även om det att vara rundreseguide ute i världen är svårt att konkurrera med på svensk mark.

I skrivpauserna under dagen funderade jag över hur jag skulle kunna få bättre ordning på nycklarna och slippa leta igenom alla varje gång jag behövde en nyckel. Då kom jag på att jag kunde använda den gröna flask-karbinhaken och den röda ficklampe-karbinhaken. Grön för aktuell och röd för avklarad. Fiffigt, va?


Min nätta karbinhake har nu fått sällskap av några ännu nättare och färgade. Snyggt och förhoppningsvis effektiviserande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0