2 oktober - Bulle till frukost

Som titeln antyder åt jag en bulle till frukost. Men det är frukost nummer två jag tänker på, på planet ner till Amman. För först åt jag tidig frukost på hotellet - en normal sådan.
 

Så här borde en typ normal frukost se ut.


Men på Austrian Airlines har man idén om att en kanelbulle och en kaffe är att anse som frukost. Funkar inte helt för mig, alltså.


Vi lämnade Arlanda och svävade över molnen i dryga fem timmar.


Så kom då en sedvanliga vegetariska pastan - lika rolig som vanligt. Men den är ju gratis så...


Israel hade infört nya överflygninsgregler så när vi kom fram till gränsen fick alla sätta sig ner i flyget och sätta på sig bältet redan en timme före landning. Jag begriper inte varför men det är ju bara att gilla läget.

Ner kom vi iallafall och efter att ha fått våra visum kunde vi ta vårt bagage till bussen och åka iväg till Amman Chams Palace under det att jag berättade kort om landet och praktiska ting. Alla fick sina nycklar och lite senare samlades vi för gemensam middag. Det tråkiga var att vi inte fick sitta ihop och satt utspridda på en massa småbord. Det är jag ju inte van vid direkt. Men det var så man gjorde på det här hotellet så det var ju bara att anpassa sig. Men vi hade en trevlig kväll iallafall och efter att ha delat ut förnamnslistan gick vi snart och la oss. Imorgon skulle ju Äventyret Jordanien starta på allvar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0