13 oktober - Var är flighten?

Packade det sista på morgononen och hämtade jackan från Spreadshirt (vars dragkedja gick sönder direkt) innan jag åt lunch och travade sedan iväg till pendelstationen med bagaget. Det kändes som vanligt. Det enda var att jag inte hittat min flight med Freebird på Swedavias sida. Men det skulle väl lösa sig tänkte jag.
 

Stolta fjälliga Bläcksvampar stod i vägkanten på väg till stationen.Så var vi här igen då. Det var inte länge sedan. Skillnaden var att nu BEHÖVDE jag inte jobba - även om jag har pluggat en del och har med mig en massa att läsa. Det är som en kollega skrev på Facebook, en gång guide alltid guide.

Väl uppe på Arlanda gick jag och frågade om Freebirdsflighten direkt i informationsdisken och vips, hade man fått fram både flight och vilka incheckningsdiskar. Det kände ju himla fint. Det trista var att jag inte kunde checka in bagaget redan idag utan fick vänta till imorgon. Så med två bagage och dataväska fick jag vackert ta bussen till Jumbo stay och dela rum med alltihop.

Jumbo Stay är allt ett roligt ställe. Men idag hade jag bokat enkelrum (i kroppen) utan badrum och det ångrade jag lite. Men det vanliga rummet jag brukar ha kostade typ 1400 spänn för en natt och det tycker jag är mycket för ett vandrarhem.Men jag vet att om jag åker iväg någonstans med mina barnbarn så blir det här vi sover!
 
Det blev skapligt i säng framför TV:n och sedan en god natts sömn. Det ska bli spännande att åka på rundresa och inte ha den själv!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0