16-18 mars - Ny kompis

Stiftade ännu en bekantskap med en sköterska på 1177 på söndagen. Vet inte varför jag ringer dit, faktiskt. Man vet ju egentligen själv vad man borde göra. BORDE göra, alltså. Men du vet hur det är, man ska bara... vänta lite till.
 
Men så kom tisdag morgon. Då ringde jag till Kungsgatans vårdcentral för att få en tid. Då får jag veta att jag inte är deras patient längre! Alltså, det här är ju spännande. Den 20 februari valde jag att flytta över till Mantorps vårdcentral som du kanske minns. Den 25e var jag på återbesök på Kungsgatans vårdcentral och därefter har jag haft telefonkontakt med dem i början av mars. Det var ju en himla tur att jag inte åkte till Linköping och gick på deras öppna mottagning! Men nog är det väl lite konstigt att man inte får reda på att överflyttningen är klar, ändå.
 
Men iallafall, jag ringde Mantorps vårdcentral, valde att bli uppringd och fick snabbt en tid. Och efter det besöket och ny provtagning fick jag den här!
 

Den är inhalatorn ges till de med astma och kol - och till lungor som piper och är misstänkt trånga. Det var lite läskigt att dra i sig pulver men väldigt snart går det jättelätt att andas. Bäst är den till natten, tycker jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0