20 januari - Vart tog dagen vägen?

Nästan läskigt. Jag vaknade kvart i fem - en ganska vanlig tid, kollade mail och facebook, la ifrån mig telefonen - och somnade om och vaknade straxt före halv åtta! Men vad f..? Där förlorade jag tre timmars effektiv tid!
Men det var ju bara att hugga tag i det som var kvar av dagen.
 
Började med att ta en morgonvikt: 76,6 kg, vilket innebär en viktminskning på 2,2 kg sedan 30 december. Jag motstod impulsen att testa glukosvärdet. Har ju fått lova att inte testa varje dag... Cyklade 1 km (tar runt 5 minuter) och käkade sedan frukost framför TV och dator :) Det där tog ungefär en timme.

Sen bestämde jag mig för att ta min vagn och hämta två paket som låg och väntade på mig på posten. På med stegräknaren och ytterkläder. Och det var INTE skönt ute! Vinden bet i kinderna trots att jag drog luvan intill ansiktet så gott jag kunde.
 

I gula paketet låg lite kläder från Tradera. I rosa påsen låg handukar och badrumsmattor från Ellos!


Ja, färgen skrämde slag på mig varje gång jag gick in i badrummet idag. Samtidigt gjorde den mig lite glad. Lite färg under mörka årstiden är ju alltid trevligt. Serien heter Happy och handdukarna känns okej - men mattan! Samma tjocklek som handdukarna och ingen gummerad undersida vilket innebar att den halkade runt rätt bra på golvet. Det värsta är att jag även köpt ett likadant blått set och kommer halka runt även vid nästa färgbyte! Jag utgick ifrån att de var gummerade som mina andra mattor i plommon och mintgrönt, också från Ellos . Mycket dumt!

Det blev inte mycket inskannat idag. Men jag hade några skolkataloger och lösa klassfoton liggande kvar på ena bordet och slängde väl in dem. Bland annat ovanstående från Förvaltningslinjen där jag gick tillsammans med Pernilla Lindman som fortfarande är en del av mitt liv. Lite kul!

Annars... ja, vad har jag gjort idag? Det är rätt konstigt! Ibland att man är upptagen hela tiden men kan inte riktigt redovisa med vad! Men det blev mycket data jobb, lite ombokade US-tider, utskrifter av biljetter, bokningar och flightmanifest - och så pratade jag med Pella och vi bokade tid för fotodag den 22e februari. Jag ska ta ner bilder på henne från förrådet - och hon ska ha med sig bilder på mig ifrån sig. Det kommer bli spännande, kan jag lova!

Till sista måltiden för dagen testade jag Chapel Hills Sparkling White som har stått i kylen sedan före nyår! Tillsammans med lax, avokado och Babybell var det med beröm godkänt så nu har jag iallfall hittat två drickbara alkoholfria; Natureos Rosé och det här. Har fått lite tips på några röda men såg att det är väldigt mycket socker i dem så vi får se hur jag gör där... 51 gram/liter är ändå rätt mycket!
 
Ett riktigt gott festligt alkohofritt - rekommenderas på det varmaste!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0