5 februari - Madeiras östra sida

En solig dag fick vi med underbar värme. Men det började blåsigt och kallt när vi åkte vår vanliga rundtur: Camacha med korgflätning - bergsbestigning till Pico de Arriero, Madeiras 3:e högsta topp över 1800 m ö h där vi var över molngränsen och hade vidunderlig utsikt! Därefter gick vi längs med levadan till utkiksplatsen Balcões och gästerna tömde försäljningskorgarna med Agapanthus praecox (Blå Afrikas lilja/Kärlekslilja). Där sprack molnen upp och min jacka åkte ner i ryggsäcken.
Lunchen åt vi i Temaparken i Santana och efter kaffe gick en del till museet, andra flanerade runt i rekreationområdet. Själv satsade jag på 4-minuters båtfärd och snabbvisit på museet!
 
Nytt bildspel väntar här nedan!
Idag provade jag lägga in musik från ett program som Windows Moviemaker länkar till Free Music Archive, Du kan tro att jag blev rädd och MYCKET förvånad när jag får en Upphovsrättsvarning! Jag måste ha missat något utöver krysset att jag skulle använda musiken till video...
Tanken var annars att ni skulle få Uniform Motions låt "An island". Tyckte den kunde passa :) men den får ni alltså tänka er istället. Nu vågar jag inte lägga in musik någon gång mer och är verkligen jättebesviken.
Men jag hoppas mina foton kan glädja er tillräckligt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0