11 februari - En suddig värld

Vaknade med en ihopmonterad vikcykel i rummet. Precis som den stod när jag gick och la mig. Galet, va?
Nåväl, idag skulle jag åka in till Linköping - igen.
 

Hoppade upp ur sängen och förvandlade den till soffa, åt frulle och tog sedan pendeln tillsammans med gymnasieelever in till Linköping. Där hoppade jag på 2:an och åkte upp till Ögonkliniken tillsammans med universitetsstuderande.


In med pupillvidgande droppar, vänta en halvtimme i väntrummet och sedan in till ögonbottenfotografen :)


Och nog är ögonen precis som små universum med solen, månen och planeters banor. Rätt coolt, eller hur? Det här är mitt högeröga. Och hur mådde ögonen? Jättebra faktiskt! De diabetesförändringarna jag hade på vänstra ögat förra gången, var borta!!! Sköterskan menade att det var ett bevis på att jag sköter mig numera. Kändes rätt bra, du!
 

Man blir rätt ljuskänslig när pupillen täcker nästan hela ögat så jag åkte ner till stationen direkt för att ta pendeln hem. Det är lite obehagligt och världen blir lite suddig tre-fyra timmar.
 

Men inte alls förvånande var pendeln först försenad, sedan inställd. Det blev istället hemresa nästa normala avgång.

Väl hemma gjorde jag klart tre ekonomiska redovisningar - två till Albatros som hamnade i kuvert, och en för egen del. Hade en rätt tjock bibba så jag bestämde mig för att inte skicka utan åka och lämna personligen till Kontorstjänst istället. Det är rätt kul att träffa dem då och då!

Sen bestämde jag mig för att slänga ut en efterlysning i FB-gruppen Mantorp köp o sälj. Kanske det fanns någon granne som kunde hjälpa mig med Shimanoväxeln, tänkte jag. Jag fick svar direkt från Cennet i Mullsjö och Fredrik i Mjölby. Mullsjö... Mjölby - Ja, båda börjar ju med M men jag ville ju hitta en cykelmek i Mantorp!


Finns det verkligen ingen cykelmek i Mantorp, undrar jag.

På eftermiddagen kom ett väldigt kul mail om maj-juni. Nu är jag preliminärbokad (ja, man vet ju aldrig säkert) på sex stycken back2back-kryssningar för Albatros från Split till Dubrovnik. Det ska blir himla roligt att komma tillbaka!
Och den där extra Jordanienturen i maj som jag tackade Ja till igår, blev därmed ändrad till en Kroatien. Alltså, ni hänger med i svängarna va? I det här jobbet är det tvära kast. serrö, så det gäller att ni hänger med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0