9 augusti - Tre generationers diabilder

Det blev en hemmadag som började redan klockan kvart över tre. Galet, jag vet! Men när jag vaknar så går jag upp och idag var ingen skillnad.
 

Det kan reta mig att jag ibland vaknar lliksom mitt i natten. Tur det inte är varje natt :)
 
Hade fått tvättid till idag och det var välbehövligt. Det är rätt lyxigt att kunna tvätta flera maskiner på en och samma gång, måste jag säga.

Annars hade jag vikt denna dag till att börja gå igenom alla diabilder som mamma hade gett mig när hon flyttade. De stod i hörnet under TV:n och där kan de ju inte stå i all evighet.


Solen strilade genom björken på väg till tvättstugan. Tyvärr har jag själv ett gigantiskt körsbärsträd utanför min franska balkong som gör att det inte kommer in mycket solljus i min lägenhet. Det hade jag inte helt räknat med när jag tackade Ja till lägenheten. Såg visserligen trädet men då var det inga löv på grenarna...

Att gå igenom tre generationers diabilder är ett projekt, kan jag berätta. Jag satt med min lilla TV-liknande modul och tittade på bilder. Min pappa gillade blommor och natur (som tur är?) så jag kan kasta en hel del, men många bilder är det! Och det kommer att ta tid...


Hittade den här bilden på Lotta Andersson och mig. Den här flygturen upp till Bromma med Lottas pappa, Hasse, minns jag mycket väl. Det var min första flygtur och med ett litet plan som var känsligt för turbulens. Jag var rädd nästan hela tiden haha Kan ju berätta att det inte är mycket som skrämmer mig längre vad det gäller flyg. Gör ju i genomsnitt  åtta flygresor per år numera och är van vid det mesta vad gäller turbulens.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0