27 juli - En ovanlig dag

Morgonen började jag med att sätta på en tvättmaskin hos Lisa, göra lunchpaket och börja packa resväska och handbagage.


En ganska så produktiv morgon blev det idag.

Halv tio hämtade jag bilen på parkeringen för att åka till kontoret i Samos stad. Där mötte jag upp med Anita och vi fixade välkomstmaterialet. För mig var det sista gången som jag gjorde detta och, alltså, det kändes ytterst vemodigt.


Packade välkomstmaterial för sista gången
 
Vi var klara på eftermiddagen. Anita åkte hem till sig för siesta och jag åkte till Potokaki med min kyckling wrap


Och som vanligt lyste solen på en klarblå himmel. Gud, vad jag kommer sakna detta!

Jag fick med mig jämrans trevligt sällskap till stranden idag - nämligen Me, myself and I!


"Mig" hade med boken. "Mig själv" hade mp3 och högtalare med och "Jag" satsade på uppblåsbar kudde. En bra kombination. Inte konstigt att man trivs i sitt eget sällskap, va hahaha
 

Potokaki beach ligger ju längs med landningsbanan. Passade på att ta kort på våra hydroplan som man började varmköra när jag passerade förbi. De räddar många bränder, de där!

Det var speciellt roligt att jobba på flygplatsen idag. Jag hade ju en kollega med mig för första gången. Det var den ena skillnaden mot tidigare. Den andra var att jag valde att inte gå till Beyond för en Virgin Mojito utan att gå till Captain´s för en öl innan jag gick hem. Ombyte förnöjer, säger man ju!


Lisa stod vid båten och motiverade passerande att stanna och vara med på Musikbåten. Det blev ett ovanligt märkligt foto, så märkligt att jag kände att jag nog måste ha med det på bloggen. Det var ju trots allt en lite ovanlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0