16 augusti - Besök på Djurgården

Jag är så glad för mitt busskort. Med det i plånboken kan jag åka hur mycket jag vill inom länet och mest blir det så klart Linköping. Men man kanske skulle göra en utflykt till Mjölby, Skänninge och Motala när nu pendeln faktiskt går dit också. Ja, det måste jag nog meditera lite på. Varför inte ta en heldag i mitt närområde?
 

Efter de obligatoriska fyra deciliter kaffe och en andra frukost, bar det av till största grannstaden Linköping för att hämta bilen hos Milla.

Innan jag hade tagit mig upp till Milla och barnen hann jag med att införskaffa ett par blå skor, eller egentligen är det väl ett slags mellanting mellan boots och gympadoja. De var så bekväma ( i affären) att jag tog på mig dem direkt och spankulerade vidare upp mot det som (ska) kallas Djurgården. Och de vara ganska bekväma iallafall, men är men inte helt van vid att gå i täckta skor med lite högre klackar är det så klart lite utav en utmaning för speciellt tårna.


Hemma hos familjen Johansson- Fahlgren blev det ballonguppblåsning och lite bus innan jag tog min gamla bil Ejla och åkte hem till Mantorp.


Lagom när jag kom hem hörde jag en röst som sa: "You have a message". Det var ett SMS från Smarteyes som berättade att mina glasögon hade kommit. Nu ställde jag mig fråga: Vad skulle bli bäst? Att ta bilen eller ta pendeln? Och gott folk, valet föll på pendeln. Jag gick hemifrån 16.06, slapp jaga svindyr parkering och var hemma igen 17.40. Jag älskar pendeln!
Ser du förresten vad skillnaden är mellan mina gamla glasögon (t vä) och mina nya (t hö)?


Hemkommen med nya "boots" och nya glasögon - och jag är lycklig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0