31 mars - Sista vintermånaddagen?

Frukost klockan 05.45! Var det sent tycker du?
Jamen tänk på att vi flyttade visarna på klockan i natt, så min kropp ansåg att klockan var 04.45. Då blir det ju genast normalt, eller hur?!


Snön börjar försvinna så sakterliga - fast inte tillräckligt fort om du frågar mig. Det är kallt ute och mössan är med mig fortfarande.
 

Grannens katt klättrade runt i trädet utanför och solen gassade.

På eftermiddagen var det dags för Hazard. Monica hade vänlighet att hämta och lämna mig i Vikingstad så det blev lite billigare tågresor för mig. Det tycker jag var jättesnällt!
 
Det var nog första gången vi bara var fyra som spelade - och att jag inte tog några kort - förutom på hissen hos Annette!



Men Pella, Annette och Monica och jag hade en jämrans trevlig eftermiddag. Jag hade tagit med mig fusktärningarna som jag köpt på Lekias skämtavdelning, där det i den ena var en tyngd som skulle göra att sexan kom upp mest.
Första omgången var med två tärningar och så klart så skulle vi få två sexor. Även om vi nästan hela tiden fick en sexa tog det faktiskt ett tag för oss att få våra tre paket.
I omgång nummer två (efter fika/matpausen) la jag bara fram en tärning: fusktärningen.
Monica tyckte det var konstigt att tärningen studsade ibland och inte ibland - och tyckte det blev märkligt många sexor. Pella kände hur det skramlade av någon tyngd och misstänkte att det var något galet med tärningen. Och det blev verkligen EXTRA roligt i omgång nummer två när vi slet paket nästan varje slag hahaha. Vi gillade tärningen så mycket att den ska få bara med Hazarden i oktober också!


På Mantoprs station hade någon/några denna helg förstört en tavla, klocka och skylt samt flyttat ner en papperskorg till tunneln. Man skulle ju kunna irritera sig på det där men jag är övertygad om Karma och att de kommer få "betala" på något sätt.

Från stationen gick jag direkt till Shellmacken och köpte fyra Kosinglotter. Med mig hade jag ett brev med uppsägningen av Trissprenumerationen så nu hoppas jag att de slutar komma.
Lotterna skrapade jag när jag kom hem, och kan du tänka dig! Vi vann på andra skraplotten - 50 spänn. Var inte det roligt?!

Vi vann på andra skraplotten!

Senare på kvällen försökte jag tömma en ostbollepåse och fick tvinga i mig sista delen och klarade inte av att äta upp de sista. Jag undrar, kan det vara så att vårt förhållande är på väg att ta slut???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0