24 april - Lyckotrollen är tilbaka

Idag stod Kontortjänst med på schemat. Jag skulle lämna kvitton och få underlaget till deklarationen som jag tänkte göra imorgon.


En ganska svensk himmel. Solen gömmer sig bakom moln som sedan blev allt tjockare...


Jag gick på rutin upp till korsningen vid Priso för att gå över till Tornet. På Priso passade jag på att gå in och köpa tårta till brudarna. Men när jag skulle gå den vanliga vägen har man stängt av övergången pga vägarbetet. Det innebar att jag fick gå tillbaka till stationen, gå över järnvägen och sedan ta omvägen bakom posten - och då började det lagom att regna. Surt!


Efter fika med Lilian, Susanne och Agneta och jag lämnat/fått mina papper bestämde jag mig för att gå på Ikano en sväng. I leksaksaffären hittade jag samma typ av troll som jag hade  på 70-talet. De har varit populära en gång tidigare, tror det var slutet -80 eller början 90-talet, och nu är de tillbaka igen!
Och så hittade jag ett par låga boots för 199 spänn som jag klackade om (de hade stenhård plastklack och jag ville ha gummsula)


På vägen tillbaka till Mantorp hade jag lyckan att hitta en pantflaska, värde 1 kr - ett litet tillskott till sparkassan du! hehe


Albin och Elton har fått egna hängare i badrummet. Nu ska jag bara bestämma färger på handdukar då. Det kunde jag inte göra när jag var på IKEA idag...

Uppdatering Lily Garden Spa. Inget svar på Facebook. Idag kontaktade jag Letsdeal och berättade att jag inte fått tag i företaget. Nu väntar jag svar därifrån, då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0