17 april - Snyggdag!

Idag började jag mina förberedelser för halvårsflytten till Pythagorio. Och plötsligt - mitt i alltihop - fick jag för mig att jag skulle ha en liten make-up-kurs här hemma. Man lägger av sig när man inte jobbar med det eller sminkar sig själv. (Minns ni min lilla Agentur Pigg & Fräsch när jag jobbade som hudvårdskonsult med Oriflame och Rosenserien?  Näe, det är knappt att jag själv gör haha)
 
Nåja, här är lite bilder från min Snyggdag!
 

T vä: bild tagen med kameran. (De blir väldigt smala.) Där testahade jag smyckesgnomgång och hittade smycken som ska vara till jeans-outfiten. T hö: bild tagen med mobilen. Nedsläppt hår och utan smyckena.


Jag brukar säga till barnen att de blir mer och mer lika mig. Idag kände jag att jag är rätt lik min mamma för idag diskade jag plastpåsar...


Plockade fram det mesta som ska med till Samos och la i resväskan. Snart insåg jag att jag nog inte får med mig allt jag vill. Nåja, jag har ju inte packat ordentligt. Det skall rullas och plockas saker i saker så vi får se hur hårt jag måste sålla...


Ännu ett paket avhämtades på Macken. Det var en ny Pipo S2. (På den jag köpte först fungerade inte Powerknappen.) Därefter styrde jag stegen mot Mobilia. Frågade på macken om det gick en väg genom skogen och det gjorde det. Det vara bara det att det var spåret haha. Så där jag gick jag bland motionärerna och hundägare med min shoppingvagn, som vid ett tillfälle fick "hoppa upp på stenen" hahaha


Det var ganska så lerigt eftersom det är mycket vatten i markerna. Men på fotbollsplanen var det ganska torrt. Och där stod Vagnen i mål en sväng.


Sädesärlor vippade omkring på fotbollsplanen.


Min snyggdag fortsatte på CityGross. Först en sväng in på Karlssons, vidare in på Mantorp Fashion Outlet. Där jag träffade Anneli som fixade fram ett par jeans för min kropp, och en sån där lätt, supertunn dunjacka som jag har sett mina gäster haft med sig och berättat att de köpt i Kina. Jag har varit avundsjuk så in i bänken på dem, men nu du! Nu har jag en egen! Både jeans och jacka åkte på direkt, så klart.


Efter lite mer shopping inne på CityGross tog jag bussen till stationen. Det blev en himla bra (men kanske lite dyrare än jag planerat) snyggdag, tycker jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0