15 april - Pizza är inte så gott egentligen

Jag hängde på låste kl 05.00 när frukostrestaurangen öppnade. Mitt flyg skulle gå 06.40 men det skulle räcka att vara en timme innan.
 

Äggröra, lite korv, lax, gurka körsbärstomater och en bit äpple tog tio minuter att äta.


På flygplatsen hände läskiga saker. Först glömde jag min dator vid sista säkerhetskontrollen. Jag gick, med lätt panik, bort till vakten vid insläppet til Taxfree-området, lämnade pass och alla grejer och hittade den hos vakterna vid genomlysningsmaskinen! Vilken glädje!
Sen upptäckte jag att mina värstingbatterier inte laddats i batteriladdaren. Det var ju mindre roligt eftersom de andra var urladdade. Så efter det blev det inga foton med kameran den här dagen!


Och istället för sol möttes jag av regn.


På Arlanda fick jag snart min väska och kunde sedan raskt gå till Sj:s disk och köpa en biljett som skulle ta mig hem till Mantorp.


Jag hann med att köpa en påse ostbågar och knäckemackor med ört-ost. Det var ostbågarna som vann den duellen hehe


Åkte första klass och trots att det inte var jättetidigt på morgonen blev vi bjudna på frukostmacka, juice och kaffe (som du ser var vi inte så många). De hade fått över, berättade konduktören. Schysst!


Jag skiftade tåg redan i Norrköping till pendeln. Och det visade sig vara klokt. Dels kunde jag sätta mig på tåget långt före det gick eftersom jag var på ändstation, dels var det spårfel som gjorde en försening på tio minuter til Linköping. Och, ja det regnade även här.


Jag packade upp resväskan så fort jag kom hem, som vanligt. Den har visserligen inte blivit helt uppackad på enbart en vecka, men det känns alltid lika bra!


Hade fått ett par avier och sms om paket för avhämtning och de gick jag så klart och hämtade. Och på hemvägen blev det en Kebabpizza och en Capriciosa, helt enkelt för att jag inte hade lust att laga mat idag och för att jag trodde jag var sugen. Men det visade sig vara dumt, för den sistnämda kastade jag (18/4). Pizza är inte så gott egentligen upptäckte jag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0